- 20 Eylül 2011
- 165
- 25
- 68
- Konu Sahibi bonibonsekeri
-
1 numara çok uygun bencesiyahı da hoş durur ama bunun rengi de güzelmiş
Evet ben de hep siyah renkte bakıyorum elbiseleri hatta bu modelin siyah rengide var ama annem biraz canlı olsun kara kara olma dediği için kırmızıyı değerlendirdim yoksa benim gönlüm hep siyahdan yana :))))))
ben sözümde siyah giydim, nişanımda narçiçeği, kınamda pembe
söz için en uygun renk siyah bence , resmi görünmek iyidirsonra giyersin ben gbi renk renkk
sonuncu krem elbiseyi cok begendim
ALLAH Tamamina erdirsin
Merhaba arkadaşlar bu modeller arasından sizce hangisi söz için en uygundur? Yardımcı olabilir misinizHiç biri de diyebilirsiniz çünkü bunlar sadece seçenek ve önüme cıkanlar hala daha bakınma evresindeyim çünkü :44: tavsiyelerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 635483
Eki Görüntüle 635484
Bu modelin de siyahını düşünüyorum Eki Görüntüle 635485
Bana da 1 güzelmiş gibi geldi ama güzellik kadar önemli olan bi diğer şeyde rahat olmaları. o günün heyecanıyla senin elin ayağına dolaşacak. elbisenin renginden modelinden çok rahatlığına bak derim ben. tabi ki onlarda önemli ama çok kısa olursa oturup kalkarken sıkıntı yaşarsın, yaka dekoltesi olursa kahve verirken problem olur. eğilemezsin oklava yutmuş derlerfalan filan düşün bunları veee kocamaaaann mutluluklar şimdiden. Allah tamamına erdirsin.
1. çok rahat olabilir ama sıradan modellerden daha değişik bir şey bulabilirsiniz bence.
2. çok günlük geldi. 3.de nişana falan belki olur ama sözde hele ki ilk tanışmaysa çok abartılı fakat güzel bir model
Bence sonuncu çok açık biraz derli toplu olmak lazım
kesinlikle 3. resimdeki elbiseyi beğendim ama söz için çokmu abartı durur fazlamı açık acaba karar veremedim genelde böyle daha sade mütevazı kıyafetleri tercih ediyorlar çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?