• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz Kesimi Söz Elbisesi

bonibonsekeri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
165
25
68
Merhaba arkadaşlar bu modeller arasından sizce hangisi söz için en uygundur? Yardımcı olabilir misiniz :16: Hiç biri de diyebilirsiniz çünkü bunlar sadece seçenek ve önüme cıkanlar hala daha bakınma evresindeyim çünkü :44: tavsiyelerinizi bekliyorum :16:

Eki Görüntüle 635483

Eki Görüntüle 635484

Bu modelin de siyahını düşünüyorum Eki Görüntüle 635485

Son düzenleme:
1 numara çok uygun bence:16::16: siyahı da hoş durur ama bunun rengi de güzelmiş

Evet ben de hep siyah renkte bakıyorum elbiseleri hatta bu modelin siyah rengide var ama annem biraz canlı olsun kara kara olma dediği için kırmızıyı değerlendirdim yoksa benim gönlüm hep siyahdan yana :)))))) :16:

Evet ben de hep siyah renkte bakıyorum elbiseleri hatta bu modelin siyah rengide var ama annem biraz canlı olsun kara kara olma dediği için kırmızıyı değerlendirdim yoksa benim gönlüm hep siyahdan yana :)))))) :16:

ben sözümde siyah giydim, nişanımda narçiçeği, kınamda pembe:1::1::1:
söz için en uygun renk siyah bence , resmi görünmek iyidir :1: sonra giyersin ben gbi renk renkk:16::16:

ben sözümde siyah giydim, nişanımda narçiçeği, kınamda pembe:1::1::1:
söz için en uygun renk siyah bence , resmi görünmek iyidir :1: sonra giyersin ben gbi renk renkk:16::16:

Aynen benim de gönlüm hep siyah siyah diye bağırıyor zaten anneyi dinlemeyip siyah modellere bakmaya devam edeyim ben o zaman :52:

Merhaba arkadaşlar bu modeller arasından sizce hangisi söz için en uygundur? Yardımcı olabilir misiniz :16: Hiç biri de diyebilirsiniz çünkü bunlar sadece seçenek ve önüme cıkanlar hala daha bakınma evresindeyim çünkü :44: tavsiyelerinizi bekliyorum :16:

Eki Görüntüle 635483

Eki Görüntüle 635484

Bu modelin de siyahını düşünüyorum Eki Görüntüle 635485

Bana da 1 güzelmiş gibi geldi ama güzellik kadar önemli olan bi diğer şeyde rahat olmaları. o günün heyecanıyla senin elin ayağına dolaşacak. elbisenin renginden modelinden çok rahatlığına bak derim ben. tabi ki onlarda önemli ama çok kısa olursa oturup kalkarken sıkıntı yaşarsın, yaka dekoltesi olursa kahve verirken problem olur. eğilemezsin oklava yutmuş derler :1: falan filan düşün bunları veee kocamaaaann mutluluklar şimdiden. Allah tamamına erdirsin.

Son düzenleme:
1. çok rahat olabilir ama sıradan modellerden daha değişik bir şey bulabilirsiniz bence.
2. çok günlük geldi. 3.de nişana falan belki olur ama sözde hele ki ilk tanışmaysa çok abartılı fakat güzel bir model:51:

Bence 1 numara ;) Buarada Kızlar ya konuyla alakalı değil ama birini arıyorum forumdan rumuzuyla nasıl bulabilirirm? Örneğin rumuzu papatya diyelim,nasıl bulcam?

kesinlikle 3. resimdeki elbiseyi beğendim ama söz için çokmu abartı durur fazlamı açık acaba karar veremedim genelde böyle daha sade mütevazı kıyafetleri tercih ediyorlar çünkü

Bana da 1 güzelmiş gibi geldi ama güzellik kadar önemli olan bi diğer şeyde rahat olmaları. o günün heyecanıyla senin elin ayağına dolaşacak. elbisenin renginden modelinden çok rahatlığına bak derim ben. tabi ki onlarda önemli ama çok kısa olursa oturup kalkarken sıkıntı yaşarsın, yaka dekoltesi olursa kahve verirken problem olur. eğilemezsin oklava yutmuş derler :1: falan filan düşün bunları veee kocamaaaann mutluluklar şimdiden. Allah tamamına erdirsin.

teşekkürler canımm önerilerini dikkate alıcam :16:

1. çok rahat olabilir ama sıradan modellerden daha değişik bir şey bulabilirsiniz bence.
2. çok günlük geldi. 3.de nişana falan belki olur ama sözde hele ki ilk tanışmaysa çok abartılı fakat güzel bir model:51:

yok ilk tanışma değil ailesiyle gayet samimiyim :16: 3.deki renkte bana da nişan için vs. uygun gibi geldi ama siyah rengi gayet uygun duruyo o yüzden eğer onda karar kılarsam siyahını alıcam :)

Bence sonuncu çok açık biraz derli toplu olmak lazım :1:

eh benim giyim tarzım böyle biliyolar da zaten öyle bu konulara önem veren ailesi de yok ki tek omuz açık cannım nolcak straplez tercih etmediğime şükretsinler :52:

kesinlikle 3. resimdeki elbiseyi beğendim ama söz için çokmu abartı durur fazlamı açık acaba karar veremedim genelde böyle daha sade mütevazı kıyafetleri tercih ediyorlar çünkü

siyah rengi o kadar da abartı durmuyor canım ailesi de benim giyim tarzımı bilen insanlar bu durumdan pek sıkıntım yok çok şükür.. :18:

Back
X