Söz Kesimi söz elbisem nasıl sizce?

arcdmr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2011
11
0
36
İstanbul
$02062011244.jpg $02062011246.jpg
Kız istemem ve sözüm aynı akşam olcak.Ailelerin tanışması olcak yemek yicez beraber.Birde bana yüzük takılcak.Sözle kız isteme arası bişiler olcak işte.:1:.ayyy çok heycanlıyımm:18:

[Bİilk yorum benden sanırım :)
Bence cok hoş ne abartılı acık ne de cok kapalı bnce gayet yerinde ve alımlı
Mutlu olun inşallh:69: [/B]

gayet sık ve sade bı elbıse secmıssın gercekten begendım. ne abartı ne de cok duru tam yerınde olmus allah gonlunun ıstedıgı herseyı nasıp etsın

çok teşekkür ederim bayanlar.resmi bi akşam olacak en uygun bu olur diye düşündüm.umarım herşey de yolunda gider o aksam :16:

kızlar aslında bı konuda daha yardımınıza ihtiyacım var.daha ayakkabımı almadım sizce nasıl bişey giymeliyim.nolur fikirlerinizi söyleyin:3:

Walla benden tavsiye normal zamandada giyebileceğin siyah rugan ayakkabı alabilirsin.
Ama dümüdz olmasın , fiyongu, bantı bişeyi olsun :23: elbisende çok şık ..:nazar:
eylüldede beni almaya gelicekler :49:

Hayırlı olsun canım, şık bir elbiseymiş, altında siyah, rugan topuklu ayakkabı almanı öneririm:29:

çok güzelmiş canım,allah tamamına erdirsin diyelim :66:
bunun altına siyah ve yüksek topuklu olan her türlü ayakkabı uyar bence :)

Son düzenleme:
bence de güzel benimki de önümüzdeki ay inşallah aynen benimkide söz isteme bi arada ben de buna benzer bişi giyeyim fikir vermiş oldu :)

Fikir vermesine sevindim canım.Bu tarz merasimlerde karar vermek elbise seçmek çok zor oluyor.Allah bu durumdakilerin yardımcısı olsun:emir_bebek:

Back