• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

söz bileziğim + annemin hediyesi

nesliertn

Miniğini bekliyor =)
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2012
469
48
73
34
Bu söz bileziğim :16: kelepçe şeklinde istemedim normal bilezik aldım.:34:

$IMG_0023.jpg
$IMG_0026.jpg

Bunlarda annemin hediyesi :16:

$IMG_0016.jpg
$IMG_0031.jpg
$IMG_0032.jpg

Alyansım:16:

$1236361_10200862790075654_2057497452_n.jpg

canım çok güzeller güle güle kullan. doğru bir karar bu kalın bilezikler çok hoş duruyor gerçekten..

güle güle kullan canım :34: ben de tanısımızda gördüm çok begendim 24 ceyreği pespese yarım ay seklinde dizdirmiş en sonunda da bi tane sarkıyo cok hosuma gittiii :9::9:
Aynen bu çeyrekli benim de çok hoşuma gitti hem bileğim ince zaten üç tane çok hoş olmuş :) aklımda bulunsun :)

Hepsi çok güzeller güle güle kullan mutlu huzurlu günlerde :nazar:
Alyansını çok beğendim fiyatını ne acaba ?:17:

Teşekkür ediyorum :54: Alyansım 350-400 civarındaydı ama tam fiyatını unuttum :) cünkü diger alyansımın üzerine ekleyp almıstım :16:

Teşekkür ediyorum :54: Alyansım 350-400 civarındaydı ama tam fiyatını unuttum :) cünkü diger alyansımın üzerine ekleyp almıstım :16:

Yaa canım bu çeyrekli o kadar hoş bi fikir ki çok iyi yapmışsın sana minettarım:) çok beğendim hem çok abartılı değil kesinlikle yaptırcam inşallah :)

çeyrekli bilekliğin bende kolyesi var senin zincirin gibi kalın bi zincirin ucuna yarım altını çerçeve yaptık babam nişanımda takmıştı düğündede biriken liralarla seninki gibi bi bileklik yaptırmayı düşünüyorum çok güzelmiş hepsi bileziğin kaç gram bu arada bayağı kalınmış:)

çeyrekli bilekliğin bende kolyesi var senin zincirin gibi kalın bi zincirin ucuna yarım altını çerçeve yaptık babam nişanımda takmıştı düğündede biriken liralarla seninki gibi bi bileklik yaptırmayı düşünüyorum çok güzelmiş hepsi bileziğin kaç gram bu arada bayağı kalınmış:)

Kolyesinide yapıcak annemler canım nişanımda takacaklar. mart'ın 22 sinde :10:

Bileziğim 37 gram :16:

Kolyesinide yapıcak annemler canım nişanımda takacaklar. mart'ın 22 sinde :10:

Bileziğim 37 gram :16:

bizde sekiz eylülde nişanlandık ağustosun üçündede düğünümüz var inşallah canım...şimdiden hayırlı olsun allah utandırmasın inşallah bileziğinin modeli çok güzelmiş ve elli gram gibi duruyo kalınlığı bende düğünde set takımı yerine öyle bi bilezik istedim yatırım olması için :D

bizde sekiz eylülde nişanlandık ağustosun üçündede düğünümüz var inşallah canım...şimdiden hayırlı olsun allah utandırmasın inşallah bileziğinin modeli çok güzelmiş ve elli gram gibi duruyo kalınlığı bende düğünde set takımı yerine öyle bi bilezik istedim yatırım olması için :D

Benimde ağustosun 9 unda düğünüm. Bileziğin gramına bakmadım alırken canım. sonradan ögrendim gramını

Back