Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güle güle kullan
canım çok güzeller güle güle kullan. doğru bir karar bu kalın bilezikler çok hoş duruyor gerçekten..
Bu söz bileziğim kelepçe şeklinde istemedim normal bilezik aldım.
Eki Görüntüle 837770
Eki Görüntüle 837771
Bunlarda annemin hediyesi
Eki Görüntüle 837772
Eki Görüntüle 837773
Eki Görüntüle 837774
Alyansım
Eki Görüntüle 837776
güle güle kullan canım fiyatlarını bilmeyebilirsin ama merak ettim bileziğin ve çeyrekli bileklik ne kadar acaba
Arkadaslar sozde altin takiliyormu merak ettim
bileziğimi en son 3200 e bıraktılar. ceyrekliğimide 1000 tl ye bıraktılar cnm
Aynen bu çeyrekli benim de çok hoşuma gitti hem bileğim ince zaten üç tane çok hoş olmuş :) aklımda bulunsun :)güle güle kullan canım ben de tanısımızda gördüm çok begendim 24 ceyreği pespese yarım ay seklinde dizdirmiş en sonunda da bi tane sarkıyo cok hosuma gittiii
Hepsi çok güzeller güle güle kullan mutlu huzurlu günlerde
Alyansını çok beğendim fiyatını ne acaba ?
Teşekkür ediyorum Alyansım 350-400 civarındaydı ama tam fiyatını unuttum :) cünkü diger alyansımın üzerine ekleyp almıstım
çeyrekli bilekliğin bende kolyesi var senin zincirin gibi kalın bi zincirin ucuna yarım altını çerçeve yaptık babam nişanımda takmıştı düğündede biriken liralarla seninki gibi bi bileklik yaptırmayı düşünüyorum çok güzelmiş hepsi bileziğin kaç gram bu arada bayağı kalınmış:)
Kolyesinide yapıcak annemler canım nişanımda takacaklar. mart'ın 22 sinde
Bileziğim 37 gram
bizde sekiz eylülde nişanlandık ağustosun üçündede düğünümüz var inşallah canım...şimdiden hayırlı olsun allah utandırmasın inşallah bileziğinin modeli çok güzelmiş ve elli gram gibi duruyo kalınlığı bende düğünde set takımı yerine öyle bi bilezik istedim yatırım olması için