• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söyleyin bakalım, kaç ojeniz var?

cemre sen yapamıcaksan ben hiç yapamıom tuvale çizdigini tırnaga çiz kus :27:

tourmaline ve youknow saolun ama gerçekten olmuyo =))
aslında biri bana tekniklerini gösterse yaparım heralde ben pek anlamıyorum annem falan da pek süslü olmadıgından etrafımda görüp öğrendiğim kimse de yok
bide biz normal resmi çizerken asla dikkat etmeyiz, (o işin hilesi cok üstünü kapatmak kolay) hani izlerken size sanki rastgele karalıyomuşuz gibi gelir ya
aynısını ojeyle minicik tırnağa yapınca rezil bişey çıkıyo :1::1:
görmek dahi istemezsiniz

sayamıycağım kadar çok:18: bigün annem cinnet geçirip hepsini atıcak diye çok korkuyorum:18: kadın toz almaktan bıktı:1:

benim de 100 civarı var ama benimki hastalık gibi bişey
sürmeyi beceremiyorum çünkü :1:
düz normal şekilde sürebiliyorum ama öle süslü süslü şeyler beceremem asla
yine de alıyorum :/ nail art serisi falan, sanki bişey yapabilcem de... onlardan da aldım ama

kuşum niye yapamayasın sen sanatkar insansın ,güveniyorum ben sana :82:

Terzi kendi söküğünü dikemiyor işte anla, bende dün nail art ile tırnağıma yonca çizeyim dedim, yoncadan başka her şeye benzedi...Kağıda çizmeye benzemiyormuş bu iş Cemre, acil öğrenmemiz lazım bu işi :1::1::1:

Son yaptığımız alışverişle birlikte 1.5 çizme kutusunu doldurmuş durumdayım, bundan 15 gün evvel sadece 15 ocesi olan ben şu an sayısı 200 e yakındır herhalde, saymıyorum ki nazar değmesin :)

Son düzenleme:
bende de bir kaç ay öncesine kadar 15tane vardı, sonra bi gebelik şüphesi yaşadım,

hamile kalmak falanda istemiyordum,

Allah'a nasıl dua ediyorum lütfen hamile olmayayım diye,

eğer hamile değilsem hayatım boyunca oje sürmeyeceğim diye yemin ettim, :27::27:

sonra gebe olmadığım kesinleşince bütün ojelerimi en yakın arkadaşıma hediye ettim

:16::16::16:

bende de bir kaç ay öncesine kadar 15tane vardı, sonra bi gebelik şüphesi yaşadım,

hamile kalmak falanda istemiyordum,

Allah'a nasıl dua ediyorum lütfen hamile olmayayım diye,

eğer hamile değilsem hayatım boyunca oje sürmeyeceğim diye yemin ettim, :27::27:

sonra gebe olmadığım kesinleşince bütün ojelerimi en yakın arkadaşıma hediye ettim

:16::16::16:

Neden böyle bir yemin ettiniz, oje sürmek günah mı ki?

Benimde ojem yok odada cekmecenin kosesinde bir tane var ama surmem oda dugunumden kalan sevmiyorum cunki :17:

Back