Merhaba arkadaşlar ben öğrenciyim.Okuduğum üniversitede bir topluluk sayesinde biriyle tanıştım bir kaç aydır arkadaşız aslında geçen seneden tanışıyorduk ama son 4 aydır samimiyiz onun arkadaş grubu benim arkadaşlarım beraber görüşüyoruz böyle.Bu kişi aynı zamanda çok yakın olmadığım ama tanığım birinin eski sevgilisi.Onlar sevgiliyken de tanışıyorduk ama pek konuşmuyorduk.Son zamanlarda baya yakınız ben başlarda onun benden hoşlandığını bu yüzden ben ve diğer 2 kız arkadaşlarımla görüşmeye çalıştıklarını,yakınlaşmaya çalıştıklarını düşünmüştüm.arkadaşlarım da öyle düşünmüştü.neredeyse her gün görüşüyoruz.görüştüğümüz zamanlarda da sürekli benimle uğraşıyor,şakalaşıyor ben den hoşlandığını düşünmüştüm sonra bir kızla çıktı ama sevmiyordu kısa süre sonra ayrıldılar.Biz yine her gün görüştük,arkadaşlarla beraber takılıyorduk ama biz ikimiz günde en az bir kez konuşuyorduk,birlikte ikimiz kütüphaneye ders çalışmaya gidiyorduk falan hep böyleydi.Ama bu kişinin yaklaşık 2 sene önce ayrıldığı 5 senelik bir ilişkisi olmuş o kızın kalemini falan hala kullanır,saklar.Bana anlattı da sordum sevmiyorum dedi ama unutamamış belli.Bazen bana öyle bir bakıyor ki öyle davranıyor ki diyorum kesin o da beni seviyor,bazen de öyle bir şey oluyor ki diyorum yok öyle bir şey.Ben de başlarda arkadaş olarak görmek için çok uğraştım sevgilisi varken üçümüz beraber bile takıldık,tanıştırdı bizi.Ama sonra fark ettim ki ben ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamışım.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bu sene mezun oldu memleketine gitti.Ama okulu bitmedi seneye sınav zamanı falan okuduğumuz şehre gelecek.Acaba ona olan duygularımı söylesem mi yoksa her şeyi içime atıp sussam mı bilemiyorum sizinde fikirlerinize ihtiyacım var.Bu arada bahsettiğim o iki yakın arkadaşım durumu bilmiyor okul varken o kişiye açılamadım çünkü eğer hayır derse arkadaş ortamımız bozulacaktı ve bunda kızların bir suçu yoktu.Benim yüzümden onlarla da görüşmemesinden korktum,kızlara da anlatamadım onlar hep imada bulundu ama ben tam olarak açılmadım onlara bile.