söylesem mi söylemesem mi yardım edin

mavimsi92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
5
0
29
Merhaba arkadaşlar ben öğrenciyim.Okuduğum üniversitede bir topluluk sayesinde biriyle tanıştım bir kaç aydır arkadaşız aslında geçen seneden tanışıyorduk ama son 4 aydır samimiyiz onun arkadaş grubu benim arkadaşlarım beraber görüşüyoruz böyle.Bu kişi aynı zamanda çok yakın olmadığım ama tanığım birinin eski sevgilisi.Onlar sevgiliyken de tanışıyorduk ama pek konuşmuyorduk.Son zamanlarda baya yakınız ben başlarda onun benden hoşlandığını bu yüzden ben ve diğer 2 kız arkadaşlarımla görüşmeye çalıştıklarını,yakınlaşmaya çalıştıklarını düşünmüştüm.arkadaşlarım da öyle düşünmüştü.neredeyse her gün görüşüyoruz.görüştüğümüz zamanlarda da sürekli benimle uğraşıyor,şakalaşıyor ben den hoşlandığını düşünmüştüm sonra bir kızla çıktı ama sevmiyordu kısa süre sonra ayrıldılar.Biz yine her gün görüştük,arkadaşlarla beraber takılıyorduk ama biz ikimiz günde en az bir kez konuşuyorduk,birlikte ikimiz kütüphaneye ders çalışmaya gidiyorduk falan hep böyleydi.Ama bu kişinin yaklaşık 2 sene önce ayrıldığı 5 senelik bir ilişkisi olmuş o kızın kalemini falan hala kullanır,saklar.Bana anlattı da sordum sevmiyorum dedi ama unutamamış belli.Bazen bana öyle bir bakıyor ki öyle davranıyor ki diyorum kesin o da beni seviyor,bazen de öyle bir şey oluyor ki diyorum yok öyle bir şey.Ben de başlarda arkadaş olarak görmek için çok uğraştım sevgilisi varken üçümüz beraber bile takıldık,tanıştırdı bizi.Ama sonra fark ettim ki ben ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamışım.Ne yapacağımı bilmiyorum.Bu sene mezun oldu memleketine gitti.Ama okulu bitmedi seneye sınav zamanı falan okuduğumuz şehre gelecek.Acaba ona olan duygularımı söylesem mi yoksa her şeyi içime atıp sussam mı bilemiyorum sizinde fikirlerinize ihtiyacım var.Bu arada bahsettiğim o iki yakın arkadaşım durumu bilmiyor okul varken o kişiye açılamadım çünkü eğer hayır derse arkadaş ortamımız bozulacaktı ve bunda kızların bir suçu yoktu.Benim yüzümden onlarla da görüşmemesinden korktum,kızlara da anlatamadım onlar hep imada bulundu ama ben tam olarak açılmadım onlara bile.

Açıl bence bişey kaybetmezsin ama olumlu gibi gözükmüyor. Seni istemese bile en azından denedim dersin içinde kalmaz

eğer gerçekten sana birşey hissetse zaten o açılırdı illaki bilemiyorum sonra çok pişman olmayacağın bir harekette bulun çok düşün derim bu basit bir konu değil

bilemiyorum gerçekten açılır mıydı ki ? ben de çok kararsız kaldım ne yapacağımı bilmiyorum sizce arkadaşlarıma anlatmalı mıyım durumu

Belki o da aynı şeyleri senin için düşünüyordur ortam bozulmasın diye cesaret edemiyordur.. zaten başka şehirdeymiş.. açıl gitsin !! Kabul etmezse bir daha nereden göreceksin :)

Sevmediği biri ile sevgili oluyor ona açılıyor beraber toplu vakit geciriyorsunuz da sana mi açılamayacak? Bence seni arkadaş olarak seviyor diğer türlü olsaydı eğer suan sevgiliydiniz. Sen duygularin dan bahsedebilirsin ayıp değil gunah değil ama kendini duyacağın olumlu olumsuz bütün cevaplara hazırla ki üzülme.

işaretlediğim kısımdan sonrasını okuyasım gelmedi. sevmediği kişilerle çıkan insanlara saygı duymuyorum. gerçi sevmediği de meçhul.

Bence ne arkadaslarina söyle ne de ona açıl..
Konuyu o acana kadar acma...
Cunku seni istese açılırdı ..

Bu kadar vakit geçirmişsiniz, sevseydi memlekete gitmeden önce açılırdı. İyi vakit geçirdiğini düşündüğü birisiniz bence.
Eski sevgilisini de unutmamış olabilir sevmediği birine yaklaşması bunu gösteriyor.
Kendi ağzıyla " sevmiyorum ama çıkıyorum" diye bir tabir kullanmışsa çokta sağlam değil demek ki.. Ne yapacağını bilmiyor.
Ben olsam açılmazdım.

Tam olarak öyle demedi de o kızı farklı bulmuş işte kız da bundan baya hoşlanıyordu çıktılar sonra çocuk soğudu ve ayrıldılar böyle.evet beraber çok güzel vakit geçiriyoruz mesela kafamı karıştıran bazı haller var diğer 2 arkadaşım falan hep beraber takılıyoruz ama ikimizin arasındakiiletişim daha farklı daha yakın oyüzden acaba diyorum bazen o da mı bişeyler hissediyor

Açılsa çocuk açılmış olcaktı bence sakın öyle bi hata yapma elbette birşey kaybetmezsin ama aranız eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum

Bence acilma. Gec kalmissin gibi geldi bana.

Birlikte iken yuz yuze gorusme sansiniz var iken acilsaydin belki de suanda cocumla cikiyordun..

Simdi ayri yerlerdesiniz isiniz daha zor..

Bence bi kiz asla acilmamali.
Ben acildim gordum gorucegimi.
Pismanim..

Sen yesil isik yak, ama acilma.
Birak o acilsin.
Hem boyle flortler en heycanli yeri.
Hem var hem yok gibi.

Bence bi kiz asla acilmamali.
Ben acildim gordum gorucegimi.
Pismanim..

Sen yesil isik yak, ama acilma.
Birak o acilsin.
Hem boyle flortler en heycanli yeri.
Hem var hem yok gibi.
nasıl yeşil ışık yakıcam normal mesaj falan mı atsam nasılsın napıyorsun diye ? Olur mu böyle

Peki açılmaya karar verirsem eğer nasıl açılmalıyım arayıp konuşmak mı daha iyi olur yoksa mesaj yazmak mı
Gelicekmiş nasıl olsa senin yaşadığın yere yüz yüze konuş bence ama utanırım diyorsan telde yada msj da söyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…