Okulda da sular yok napacak bu millet, müdürün odasının önünde mi ihtiyaç giderecek :)
Bizim burda 12 saat gittide satışlar patladı büyük bir yerse dusunemiyorimAltımda bim var da damacanayla alırım yetmez 5 lt
Sucular yaşadıı yetişemeyecekler
Canfeza dinliyorum şimdi sakin söyleyenler hoşuma gidiyor meselaCeza iyidir ya hızdan başın dönüyor onu dinleyince
Baş dönmesi için egzersizler varmış kız bugün baktım da
He sallantı baş dönmesi iç kulak oluyormuş bı dünya egzersizi varNeymiş neymişbenimki garip bişey bende bi sallantı hissi var aniden oluyor
Bilmiyorum ki, olsa bile 3 gün dayanmaz koca okula. Hiç enfeksyon riskine gerek yokOkulun deposu yokmu
Su siparişi vermek için hattı düşürebilirsem, şanslıyımBizim burda 12 saat gittide satışlar patladı büyük bir yerse dusunemiyorim
Kvdem var 3 sokak ötemde orada da yok olsa da kalamam yatıya hiçbir yerde. Annemler uzak. Çağıranlar var ama survivor yapalım bakalım işemeli sıçmalı :)) Bekleyip görelim bakalımGurbette misin amecay kaynana anne yok mu
Valla benim kaynana varsa faydası yok anacım bere bazilrari olmasa daha iyiGurbette misin amecay kaynana anne yok mu
Poşete yapın atın çok ciddiyim başka çare yokKvdem var 3 sokak ötemde orada da yok olsa da kalamam yatıya hiçbir yerde. Annemler uzak. Çağıranlar var ama survivor yapalım bakalım işemeli sıçmalı :)) Bekleyip görelim bakalım
AyyyyyPoşete yapın atın çok ciddiyim başka çare yok
Ayyyyy
Evetttt, senin açtığın topikte güzel şeyler olur dedim şöyle bir baktım ve yanılmamışım, eğlenceli bir topik, hayırlı olsun
Bezli evet onun anca kendine hayrı var :))Ufaklık bezli değilmi zaten onun bezlerini kullanın
Miniğim