- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Bir kere köy evinde hayatta giremem tuvaletler dışarda börtü böcek içerde falan girdim banyoya yaptım poşete temizlendim banyoda oğlanın biz bezini feda edip öyle çıkarttım evden ama değerdiAyyyyy
Çok nefis bir topik buldumMiniğim
Umarım çarçabuk hallolur,ana haberlere düşmedenBir kere köy evinde hayatta giremem tuvaletler dışarda börtü böcek içerde falan girdim banyoya yaptım poşete temizlendim banyoda oğlanın biz bezini feda edip öyle çıkarttım evden ama değerdi
Nasılsın bir de burdan sorayımHayırlısı olsun
Büyükşehirlerde biri mi bu yerUmarım çarçabuk hallolur,ana haberlere düşmeden
İyi demek adet olmuş:) Fena değilim sen nasılsın?:)Nasılsın bir de burdan sorayım
Bende çocukları uyuttum makinanın bitmesini bekliyorim serip yatacağım inşallahİyi demek adet olmuş:) Fena değilim sen nasılsın?:)
İzmir evetBüyükşehirlerde biri mi bu yer
Yakınız o zamanİzmir evet
Uyku düzeni şaşınca kötü oluyor ya ,ben de birazdan uyurum. Lodos baş ağrısı yaptı yine .Bende çocukları uyuttum makinanın bitmesini bekliyorim serip yatacağım inşallah
Uyku saatkerim saati benim dün gece 4 ye yatti
Bugün öğlen uyudum onun yerine şimdi gene uyku yok
Çok fena rüzgar dün daha coktu burdaUyku düzeni şaşınca kötü oluyor ya ,ben de birazdan uyurum. Lodos baş ağrısı yaptı yine .
Burda çiseledi sadece, dün gece coktu evet.iyice yağsa bariÇok fena rüzgar dün daha coktu burda
Bugün akşam güzel yağdi burda biraz yavaşladı ortlaik
Bilmem öyle miyiz :))Yakınız o zaman
Ben Manisa Soma :))Bilmem öyle miyiz :))
Konum at bacım,geleyimBen Manisa Soma :))
Ara beni öptüm seni seniKonum at bacım,geleyim
Çok özledin dimi ?Deli gibiAra beni öptüm seni seni