- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
ben snei hep siyah hayal ettimTerliksu bak kaç sene oldu üye olalı o zamanda kızıldım sonra bi röfle sonra uzun aralıklarla bi kızıl kahve ve yine açık renk ve tekrar kızıla dönüş ile şu an kızılım.
Baya kızılım hemde
Alıntı ne hale geldi böyleben snei hep siyah hayal ettim
umut isiklarim bir bir söndü ler
bana itici geliyor o siyah herkese yakışmıyor çok böyle dikkat çekici geliyor birde :))
Bende anlamadım da. Bu kız o şarkıyı çok seviyor galiba her mesaja ekliyor dedimAlıntı ne hale geldi böyle
Sular kesildi ve çarşambaya kadar gelmicek
Şu adam gibi kaldım öyle :))Manyakçok pis güldüm çocuklar uyuyo
Aha ha çok güzel di. Gece gece iyi güldüm kızlarSular kesildi ve çarşambaya kadar gelmicek
Su Stoğum da yok iyi mi, yağmur yağıyor vileda kovasını balkona mı koysam ne yapsam en azından wc için depolanırAha ha çok güzel di. Gece gece iyi güldüm kızlar
Ana boru bizlere ömür.. patlamışÇarşambaya kadar neden kesikmiş napıyor olabilirler?
Ben bunu yaklaşık bir iki ay önce keşfettim çok güzel yiaaaBen biraz duygusal takıldım da baktım gidiciyim raplere sardım bunuda çok severim
Çeşme yokmu yakınlarda doldursaniz ne bulduysa artıkSu Stoğum da yok iyi mi, yağmur yağıyor vileda kovasını balkona mı koysam ne yapsam en azından wc için depolanır
Malesef. Plastik tabak, çatal,kaşık,bardak ve paketli ekmek kullanıcam sular gelene kadar. Planım bu kadar :))Susuz çok kötü ev şey kokuyor bikac gün sonra.
Malesef yok, olsa da akmaz ki 3 civar ilçe de aynı şekilde kesilmişÇeşme yokmu yakınlarda doldursaniz ne bulduysa artık
Su Stoğum da yok iyi mi, yağmur yağıyor vileda kovasını balkona mı koysam ne yapsam en azından wc için depolanır
Allah yardımcın olsun ne diyim. Bir ara Ankara'da patlamıştı borular kokmustuk valla evlerde bizlerde. Belki 15 yıl önceMalesef. Plastik tabak, çatal,kaşık,bardak ve paketli ekmek kullanıcam sular gelene kadar. Planım bu kadar :))