- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Malesef. Plastik tabak, çatal,kaşık,bardak ve paketli ekmek kullanıcam sular gelene kadar. Planım bu kadar :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef. Plastik tabak, çatal,kaşık,bardak ve paketli ekmek kullanıcam sular gelene kadar. Planım bu kadar :))
Aynen bonisso, 2 tane var 2 tane daha damacana alırım yarın. Ne pis bişey bu ya, benim 2 dk da bir elim suya gider delirmemek elde değilŞey yap el yıkama suyunu biriktiriyoduk biz wc için eski evde bi kere uzun su gittide depomuzda yoktu hep yedeğim olurdu depo olmadığı için.
Sucudan fazladan su alcan napcan.
Kaşınmaya başladım, psikolojikmen :))Allah yardımcın olsun ne diyim. Bir ara Ankara'da patlamıştı borular kokmustuk valla evlerde bizlerde. Belki 15 yıl önce
Valla zor hala kesilmediyse kap kaçak ne varsa doldurMalesef yok, olsa da akmaz ki 3 civar ilçe de aynı şekilde kesilmiş
Bunlardaki kesinti 1 yıl sanırım
Gitti gitti 3 saat oldu, duyuru yapma zahmetinde bulunamadılarValla zor hala kesilmediyse kap kaçak ne varsa doldur
Bime kosaydiniz su kalmaz şimdi 5 ltlikGitti gitti 3 saat oldu, duyuru yapma zahmetinde bulunamadılar
Gitti gitti 3 saat oldu, duyuru yapma zahmetinde bulunamadılar
Ben bilmiyorum kız güldüm deSivaslı dayı gitmiyor aklımdan off aklıma geldikçe gülerim
Mod aynı böyle :)) Okul da yok, ohhh vur patlasın çal oynasın. Sular gelene kadar ev yürümese bariSivaslı dayı gitmiyor aklımdan off aklıma geldikçe gülerim
Altımda bim var da damacanayla alırım yetmez 5 ltBime kosaydiniz su kalmaz şimdi 5 ltlik
Mod aynı böyle :)) Okul da yok, ohhh vur patlasın çal oynasın. Sular gelene kadar ev yürümese bari
Yürüyecek valla.Mod aynı böyle :)) Okul da yok, ohhh vur patlasın çal oynasın. Sular gelene kadar ev yürümese bari
Belkide vatandaş duymadı
Tövbe est. Okul neden yok caiz değil bi kere
Valla hoşuma gideni dinlerim eskiden ceza dinlerdim :))