Alicja üzüldüm ya allah hakkında hayırlısını nasip etsin çektirmesin
Ne yaptınız canım bulabildin mi?
çok geçmiş olsun :/ Rabbim şifa versin
Sağolun kızlar hepiniz
Hala hastane bulunamadı bize de birşey yaptırmıyorlar, 112 acil ayarlıyormuş.
Sanırım yoğun bakımda uzun kalma durumu var o yüzden hastaneler de kabul etmiyor. Bu ülkede herşey bi tuhaf zaten.
Hepinize iyi geceler sorduğunuz için teşekkürler
Bonus kabarık oluyor ya ondan
.beni minik ufak tefek mi hayal ettin doğru söyle
Bonus kabarık oluyor ya onda
Bu kadını tanimiyorum ki kız
Neden selda bağcan
Şöyle bişey hayal etmeliydin
Kk dan sonra farkettim ki öpüp koklarken minik bebekim benim diye seviyorum hepÇocuklarını böyle seven biri olarak canlandın aklımda
Bu kadını tanimiyorum ki kız
He saçını boyatmis. Yabancı pek bilmiyorum kız ben siyah değil miydi saciRihanna olur kendisi
Benim eşimde diyor da cesaret edemiyorumTerliksu bak kaç sene oldu üye olalı o zamanda kızıldım sonra bi röfle sonra uzun aralıklarla bi kızıl kahve ve yine açık renk ve tekrar kızıla dönüş ile şu an kızılım.
Baya kızılım hemde
Benim eşimde diyor da cesaret edemiyorum
Yok gitmedi daha buralarda olacak. Birkaç günlüğüne akrabalarına gitti dönecek
Yok gitmedi daha buralarda olacak
Benim eşimde çok fena siyah oluyor ya ondan istiyor saçımı ne boya ne kına değmedi benim saça daha beyaz çıkarsa bouarim belkiKızıl evde en kolay tutan renk hiç korkma boya derim.
ben snei hep siyah hayal ettimTerliksu bak kaç sene oldu üye olalı o zamanda kızıldım sonra bi röfle sonra uzun aralıklarla bi kızıl kahve ve yine açık renk ve tekrar kızıla dönüş ile şu an kızılım.
Baya kızılım hemde
Benim eşimde çok fena siyah oluyor ya ondan istiyor saçımı ne boya ne kına değmedi benim saça daha beyaz çıkarsa bouarim belki