Uyuya kalmışım. Benim ufaklık hasta tek uyumuyor kaç gündür. Bende onunla erkenden yatıyorum
Tam herkese şarkı yollamışsın bana niye yollamadın diye çemkirecektim ki bunu gördüm
Büssürü dinledim gece buraya sayılı koydum :)
Çok güzel
Ben de simdi şarkı dinleyerek kendimi temizliğe vuracağım. Nasıldı sınav?
din dersleri vardı onlardan da kalmam inş. Biyoloji fizik vardı insan bi düşünüyor niye diye tabi
Halledersin sen yaa sana güveniyorum ❤
Valla çalışmadan zor inş öbür döneme çalışırım.
Tatlım sınavı bitirir bitirmez evraklarını ver noluuuurKolay gelsin bende yaparım inş bişeyler
Tatlım sınavı bitirir bitirmez evraklarını ver noluuuursaat 11 de bütün öğrenciler çıktı bir hatun kaldı bir ders için 12.ye kadar sorulara bakıp durdu. Delirdim resmen tamam 12.30 da bitiyor ama ilham mi gelecek seyrettikce. Umarım geçer derecede cevaplamişsindir geçmiş olsun.
Merhaba Alisyacim. Doğru isaret gelmiştir umarım.Bir işaret bekliyorsa demek ki
Merhaba Alisyacim. Doğru isaret gelmiştir umarım.
Aktif üye oldun diye tanınmıcan mı sandın canımcm :))Evet gelmiştir umarım :)) merhaba abla tanıdın mı sen beni?
Aktif üye oldun diye tanınmıcan mı sandın canımcm :))
Yok bebeğim . Şu var ki sen ben tanıyorsun bu çok güzel.Evet gelmiştir umarım :)) merhaba abla tanıdın mı sen beni?
Bizim tosiaYok bebeğim . Şu var ki sen ben tanıyorsun bu çok güzel.İpucu ver taniyayim.
Yine olursun tatlım ne olacakO kadar da guru olmuştum daha yeni, gitti milyorluk üyelik :)
Yok bebeğim . Şu var ki sen ben tanıyorsun bu çok güzel.İpucu ver taniyayim.
UcundanHa sen sıyrıldın yani
Yine olursun tatlım ne olacak