Bugün yemeği çok erken yedim herhalde aşırı acıktım, bi uyusa gidip gömerdim beyaz peynirli tostu
Ay bu topikte yasaktı dimi yemekten bahsetmek
Afiyet olsun Bonus
Başın dönüyor mu yine
Puh diyorum sadece
Ne güzel anlaşıyoruz puhBen de puh diyorum o zaman
Anlatirsan bende isterim merakimi bilirsinnn canimcimmmBiraz deşifre olaylarından ötürü canım anlatırım sonra.
Nasıl oldu çocuğun?
Anlatirsan bende isterim merakimi bilirsinnn canimcimmm
Ne var ne yokk kizlar iyimisiniz
Bende kizim kolumdan tutar haldeyim uyumaya calisiyor ... yarn kaynvaldem gorumcem gelecek hazirlik yaptim bugunden biseyler yarin rahat ediim fiye yorgnm kiz uyusa dus alip yatcam insallahIyi ne olsun benim kızın uyumayacağı tuttu :)
Uğraşıp duruyorum sen napiyorsun
Bende kizim kolumdan tutar haldeyim uyumaya calisiyor ... yarn kaynvaldem gorumcem gelecek hazirlik yaptim bugunden biseyler yarin rahat ediim fiye yorgnm kiz uyusa dus alip yatcam insallah
Yanii sayilir kiz masallah benm kaynvaldemde iyidir seninki gbi 1 bardak su versen bile memnun olur ... ben zaten yarina yemek yapacaktm bugunden hallettm dha iyi oldu bide kek yapiverdim cay yanina . Bizdw kalcak bi kac gun kendisi zaten .. elimden geleni yaparmOo ağır misafir var deseneşimdiden kolay gelsin
Yanii sayilir kiz masallah benm kaynvaldemde iyidir seninki gbi 1 bardak su versen bile memnun olur ... ben zaten yarina yemek yapacaktm bugunden hallettm dha iyi oldu bide kek yapiverdim cay yanina . Bizdw kalcak bi kac gun kendisi zaten .. elimden geleni yaparm
Aynen oyle cnm sukur anlayisli bi insan...Çok ruh sağlığı bozuk değilse niye kötü olsun zaten canım karşılıklı anlayış, saygı şart
Fazla da yüz göz olunmazsa gayet güzel olur ilişki
Aynen oyle cnm sukur anlayisli bi insan...
Amiin kuzucum benim kiz uyudu yatagma grdm buraya takiliyim valla dusa oyle useniyrmkj suanİnşallah bozulmaz hiçbir zaman daim olsun.