🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Çok yakmaz mı elektrik,🤔
Kasaya da lazım bi tane.çok üşüdüm bugün ya.boğazım ben geliyom diyo hafiften yanma var:hasta:

Kız kötü olursun ya kıyamam boğazlı kazak falan giy. Böyle soğuk ortamlarda durmak zorunda olanlar yün atlet yada termal içliklerden giyiyolar üşütmez onlar.
Bulabilirmisin orda acaba

Kız kötü olursun ya kıyamam boğazlı kazak falan giy. Böyle soğuk ortamlarda durmak zorunda olanlar yün atlet yada termal içliklerden giyiyolar üşütmez onlar.
Bulabilirmisin orda acaba
Bugün atlet hariç dört kat giyindim ona rağmen dondum altımda kot var diye.geçen tayt aldım pazardan pantulun alta giyerim diye.yarın giyicem inşallah üşümem ya🙄

Elhan abla senmiydin ooo hoşgeldin safa getirdin :) nassın eysin inş
Anam benim ben
Öyle bir ben ki gelen kapına
Baştan başa sennn
:KK52:gecmis olsun. Nen var kuzu. Bu hafta güzel eksi gördün moralin iyidir diye düşündüm ama zorla ağırlattim kendimi. Arkadaşımın mekanı benim mekanimdir dedim attım kendimi paldır küldür sayfaya...baktım evdekiler de hiç yabancı değil sohbet muhabbet tatlı... yüzsüzlüğüm ondandır :KK23:

Anam benim ben
Öyle bir ben ki gelen kapına
Baştan başa sennn
:KK52:gecmis olsun. Nen var kuzu. Bu hafta güzel eksi gördün moralin iyidir diye düşündüm ama zorla ağırlattim kendimi. Arkadaşımın mekanı benim mekanimdir dedim attım kendimi paldır küldür sayfaya...baktım evdekiler de hiç yabancı değil sohbet muhabbet tatlı... yüzsüzlüğüm ondandır :KK23:

Sabah edebiyatı mı yapıyon sen bana :)

Hiç çalışmadan gidiyorum sınava ya şansla geçicem yada vecihi gibi çakılaçıciim

X