Çok yakmaz mı elektrik,
Kasaya da lazım bi tane.çok üşüdüm bugün ya.boğazım ben geliyom diyo hafiften yanma var
Napiyonuz kizlar uyku tutmadi
Geldiyse uyu tekrar kacmasn bonuscum rahatsizdin zaten dinlen insallahBenide tutmadı müzik falan daldım yeni geldi uykum
Bugün atlet hariç dört kat giyindim ona rağmen dondum altımda kot var diye.geçen tayt aldım pazardan pantulun alta giyerim diye.yarın giyicem inşallah üşümem yaKız kötü olursun ya kıyamam boğazlı kazak falan giy. Böyle soğuk ortamlarda durmak zorunda olanlar yün atlet yada termal içliklerden giyiyolar üşütmez onlar.
Bulabilirmisin orda acaba
Anam benim benElhan abla senmiydin ooo hoşgeldin safa getirdin :) nassın eysin inş
Anam benim ben
Öyle bir ben ki gelen kapına
Baştan başa sennn
gecmis olsun. Nen var kuzu. Bu hafta güzel eksi gördün moralin iyidir diye düşündüm ama zorla ağırlattim kendimi. Arkadaşımın mekanı benim mekanimdir dedim attım kendimi paldır küldür sayfaya...baktım evdekiler de hiç yabancı değil sohbet muhabbet tatlı... yüzsüzlüğüm ondandır
Tamam işte ben de sınav için ayaklandim. Görevim var Açık Lise. Orada okur üfler gönderirim sana. Senin kültürün yeter tatlım. Çok güzel geçer inşallah.Sabah edebiyatı mı yapıyon sen bana :)
Hiç çalışmadan gidiyorum sınava ya şansla geçicem yada vecihi gibi çakılaçıciim
Günaydın
Sınavda başarılar Bonus ❤
Gece uyumuşum erkenden
3 bıçıkta yattım 6 bıçıkta gaktım puh
Ne işin vardı o saate kadar
Kafamı dağıttım.
Evet kafam biraz büyük
Uyuya kalmışım. Benim ufaklık hasta tek uyumuyor kaç gündür. Bende onunla erkenden yatıyorum
Uyumakla iyi yapmışsınUyuya kalmışım. Benim ufaklık hasta tek uyumuyor kaç gündür. Bende onunla erkenden yatıyorum
Uyuya kalmışım. Benim ufaklık hasta tek uyumuyor kaç gündür. Bende onunla erkenden yatıyorum