Senin kocanın evi yok kiiiiii
Anladık erken uyancan da alışmışsındır artıkKız ben sabah 5 te kalkiyorum
05.00
Yazıyla beş :)))
Anladık erken uyancan da alışmışsındır artık
İnşallak terapist psikolog neyim sanmazsın delinin teki :))Kimmiş o? İzleyem.
Ben onun yerinde olsam ne kalkicam 5 te yatarım akşama kadar
İyi geceler kızlar :))He çocuklarda öyle diyodu ana sen yat biz taş olsa yeriz
İnşallahHayırlısı olsun üzme, üzülme
Evet gerçekten su 3 ayda 7 kilo aldırdı bana iğneler bide heryerim de sivilce falan çıkardı,tüylenme olmadı ama,baya berbat ediyo o hormonlarNasip işte... dinlenin gerçekten çok yorucu bi süreç. Bak bu arada kiloda ver o açıdan da hazır ol.
Ablam diyo klinikteki her kadın kilo almış tüylenme vs olmuş sürekli ilaç iğne zor.
Onlarında ilk denemeleri olucaktı olmadı yumurta toplandı kalitesiz çıktı yarım kaldı.
İlaçlar kullanıcak kürler vs tekrar inş
İnşallah❤
Evet gerçekten su 3 ayda 7 kilo aldırdı bana iğneler bide heryerim de sivilce falan çıkardı,tüylenme olmadı ama,baya berbat ediyo o hormonlar
Ablana üzüldüm ya umitliydim aslinda sanki ablanın müjdesini verecekmişsin gibi hissediyodum hep,belki de umut olsun bana diye öyle bekliyodum bilemedim :) hayırlısı olsun inşallah yine yumurta toplama aşamasına bile gelemeyen bı sürü kadın var, insallah umduğumuzu buluruz bir gün
İyi geceler kızlar :))
Ahaha birazdan bakcam.İnşallak terapist psikolog neyim sanmazsın delinin teki :))
Ahaha birazdan bakcam.
Amiinn insallah, yaran nerde canın orda demişler ablani çok çok iyi anlıyorum Allah daha fazla aratmasın insallah,ablamda hamile kalmış, bana 4 aylıkken söylemişti üzülürüm diye en son ben duymuştumBirinin hamilelik haberini duyunca zırıl zırıl ağlamıştım burda ablam ankaradaydı çok duygulu günlerimizdi. Nasip işte.
Ya bide diyoki en genç biziz çok yaşı olanlar varmış umudu kesmişken rosi tekniğini duyup geliyolar.
Allah bekletmesin
Teşekkür ederim canım iltifat ettin heraldeİyi geceler temmiz titiz minik :))
Teşekkür ederim canım iltifat ettin heralde
Teşekkür ederim efenim benden de saygılarTemizlik için yarışma yapmış insanlarsınız saygım sonsuz :)
Yaratıcı bir sorum var kudralobar ne demek :)
Kudra ve alobar bir romanın karakterleri. Roman benim hayatımda okuduğum en iyi kitap (bence). 7-8 kez okumuşumdur. Kudra ve alobara da hastayız