- 11 Aralık 2018
- 39.718
- 246.159
Düzeltiim mi senii iyi olmana sevindim
Rot balansa sok beni anam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzeltiim mi senii iyi olmana sevindim
Konunu okudum da yazamadım, üzüldüm ailen için çok zor şeyler geçirmişsiniz gerçekten. İnşallah bundan sonrası iyi olur senin için
Vizeden geçeceğine eminsen hemennn alayımm bu taraftann :)))Rot balansa sok beni anam
Geçti gitti, toparladık çok şükür canımcım. İyi olacaz, iyi olacam.
Farlar da biraz ayarsız olabilüüVizeden geçeceğine eminsen hemennn alayımm bu taraftann :)))
GercektenmiiBen deşifre oldum da ondan iptal ettirdim
Gercektenmii
Sasirdim eskj adni soyleyip durma ozaman nasl oldu ya cok merak ettm ah bu merakimm
Dillere destan hobaaSasirdim eskj adni soyleyip durma ozaman nasl oldu ya cok merak ettm ah bu merakimm
Amin cikom insallah,bizde öyle ümit ediyoruz bakalımİnşallah hayırlısi olsun sizin için kuzum canini. Daha gencsiniz yine denersiniz ♥ bu sefer her şey daha güzel olsun inşallah
Amin cikom insallah,bizde öyle ümit ediyoruz bakalım❤
KudrAlobar tansu dayan izlesene azcık anlık iyi geliyor
Kimmiş o? İzleyem.KudrAlobar tansu dayan izlesene azcık anlık iyi geliyor
Yavaştan mı bence bayağı yavaş olmalıBen yatayım yavaştan iyi geceler herkese
İyi diyelim iyi olsun
Yok iptal full tedaviler,artık vazgeçtim bir yıl kadar daha dinlenicez öyle konuştuk eşimle dondurulmus embriyolari da iptal ettirdim,takside bağlamıştık ücretini zaten,varsın ilk taksit yansın istemiyorum orda devam etmek dedim öyle iptal ettik onuda,bı dahakine burda üniversite hastanesinde devam edicez bakalım,özele 10 bin yatırdık noldu dedim bide devlette deniycez kısmetse, öyle iste
Yavaştan mı bence bayağı yavaş olmalı