Buay paraya kıyarsam bende sınıf atlayacam :)
Kaçtır niyetleniyorum sonra kalıyor öyle buay gene niyetliyim :)Atla kızzz çok eğlenceli
Kaçtır niyetleniyorum sonra kalıyor öyle buay gene niyetliyim :)
İnşallah hayırlısi olsun sizin için kuzum canini. Daha gencsiniz yine denersinizİyi diyelim iyi olsun
Yok iptal full tedaviler,artık vazgeçtim bir yıl kadar daha dinlenicez öyle konuştuk eşimledondurulmus embriyolari da iptal ettirdim,takside bağlamıştık ücretini zaten,varsın ilk taksit yansın istemiyorum orda devam etmek dedim öyle iptal ettik onuda,bı dahakine burda üniversite hastanesinde devam edicez bakalım,özele 10 bin yatırdık noldu dedim bide devlette deniycez kısmetse, öyle iste
50 tl azmı tabiki taşınsın :) ben en fazla isim değişirim kapatırsamda toptan giderimBen de bir anda karar verdim öyle, sonra hesabımı kapattırmak zorunda kaldım
Allahtan proluk taşınıyormuş üyelikten üyeliğe, tosiyi iptal ettirip bunu açtım :))
50 tl azmı tabiki taşınsın :) ben en fazla isim değişirim kapatırsamda toptan giderim
Nasıl? Gerçekte tanıyan birimi çıktı?Ben deşifre oldum da ondan iptal ettirdim
Ayy iyice merak ettim yakınınmıydı? Bu rumuzla tosiden bahsetme bari kötü olmuşş
Ayy iyice merak ettim yakınınmıydı? Bu rumuzla tosiden bahsetme bari kötü olmuşş
KudrAlobar nasıl oldun? Düzeldin mi biraz
Düzeltiim mi seniiİyim iyim arada geliyo sonra gidiyo işte.
İyi yapmışsın tabi.Aynen canım şaşırdım biraz, büyük bir sıkıntı yok ama tedbir aldım diyeyim :))
İyi yapmışsın tabi.
@Bonus denk gelemedik
Hayırlı geceler kızlar ♡
İyim iyim arada geliyo sonra gidiyo işte.
Canım benim minik canavarı artık gece olduğuna ve uyuması gerektigine ikna etme çabası icindeyimAnamnez gelsene naparsın nerelerdesin :)))
İkna edebilirsen yöntemini paylaş lütfen şekerim. Kolay gelsinCanım benim minik canavarı artık gece olduğuna ve uyuması gerektigine ikna etme çabası icindeyim