- 11 Aralık 2018
- 39.723
- 246.183
Düzeltiim mi seniiiyi olmana sevindim
Konunu okudum da yazamadım, üzüldüm ailen için çok zor şeyler geçirmişsiniz gerçekten. İnşallah bundan sonrası iyi olur senin için
Vizeden geçeceğine eminsen hemennn alayımm bu taraftann :)))Rot balansa sok beni anam
Geçti gitti, toparladık çok şükür canımcım. İyi olacaz, iyi olacam.
Farlar da biraz ayarsız olabilüüVizeden geçeceğine eminsen hemennn alayımm bu taraftann :)))
GercektenmiiBen deşifre oldum da ondan iptal ettirdim
Gercektenmii
Sasirdim eskj adni soyleyip durma ozaman nasl oldu ya cok merak ettm ah bu merakimm
Dillere destan hobaaSasirdim eskj adni soyleyip durma ozaman nasl oldu ya cok merak ettm ah bu merakimm
Amin cikom insallah,bizde öyle ümit ediyoruz bakalımİnşallah hayırlısi olsun sizin için kuzum canini. Daha gencsiniz yine denersiniz ♥ bu sefer her şey daha güzel olsun inşallah
Amin cikom insallah,bizde öyle ümit ediyoruz bakalım❤
Kimmiş o? İzleyem.
Yavaştan mıBen yatayım yavaştan iyi geceler herkese
İyi diyelim iyi olsun
Yok iptal full tedaviler,artık vazgeçtim bir yıl kadar daha dinlenicez öyle konuştuk eşimledondurulmus embriyolari da iptal ettirdim,takside bağlamıştık ücretini zaten,varsın ilk taksit yansın istemiyorum orda devam etmek dedim öyle iptal ettik onuda,bı dahakine burda üniversite hastanesinde devam edicez bakalım,özele 10 bin yatırdık noldu dedim bide devlette deniycez kısmetse, öyle iste
Yavaştan mıbence bayağı yavaş olmalı