🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Hayırlısı olsun üzme, üzülme 🙏
İnşallah 🙏❤️
Nasip işte... dinlenin gerçekten çok yorucu bi süreç. Bak bu arada kiloda ver o açıdan da hazır ol.

Ablam diyo klinikteki her kadın kilo almış tüylenme vs olmuş sürekli ilaç iğne zor.

Onlarında ilk denemeleri olucaktı olmadı yumurta toplandı kalitesiz çıktı yarım kaldı.
İlaçlar kullanıcak kürler vs tekrar inş
Evet gerçekten su 3 ayda 7 kilo aldırdı bana iğneler bide heryerim de sivilce falan çıkardı,tüylenme olmadı ama,baya berbat ediyo o hormonlar

Ablana üzüldüm ya umitliydim aslinda sanki ablanın müjdesini verecekmişsin gibi hissediyodum hep,belki de umut olsun bana diye öyle bekliyodum bilemedim :) hayırlısı olsun inşallah yine yumurta toplama aşamasına bile gelemeyen bı sürü kadın var, insallah umduğumuzu buluruz bir gün 🙏

İnşallah 🙏

Evet gerçekten su 3 ayda 7 kilo aldırdı bana iğneler bide heryerim de sivilce falan çıkardı,tüylenme olmadı ama,baya berbat ediyo o hormonlar

Ablana üzüldüm ya umitliydim aslinda sanki ablanın müjdesini verecekmişsin gibi hissediyodum hep,belki de umut olsun bana diye öyle bekliyodum bilemedim :) hayırlısı olsun inşallah yine yumurta toplama aşamasına bile gelemeyen bı sürü kadın var, insallah umduğumuzu buluruz bir gün 🙏

Birinin hamilelik haberini duyunca zırıl zırıl ağlamıştım burda ablam ankaradaydı çok duygulu günlerimizdi. Nasip işte.

Ya bide diyoki en genç biziz çok yaşı olanlar varmış umudu kesmişken rosi tekniğini duyup geliyolar.
Allah bekletmesin

Birinin hamilelik haberini duyunca zırıl zırıl ağlamıştım burda ablam ankaradaydı çok duygulu günlerimizdi. Nasip işte.

Ya bide diyoki en genç biziz çok yaşı olanlar varmış umudu kesmişken rosi tekniğini duyup geliyolar.
Allah bekletmesin
Amiinn insallah, yaran nerde canın orda demişler ablani çok çok iyi anlıyorum Allah daha fazla aratmasın insallah,ablamda hamile kalmış, bana 4 aylıkken söylemişti üzülürüm diye en son ben duymuştum 😅 siz kardeslerinde hakkı ödenmez 🙏

X