1haftadır hasta yatıyor. Ateşi yok ama halsizlik geniz akıntısı vardı. Yanına gidemiyorum. Göremedim kaç zamandır. Test uygulayacaklar sanırım. Dua edin bişey çıkmasınAaaa neden rahatsız mıydı canım
1haftadır hasta yatıyor. Ateşi yok ama halsizlik geniz akıntısı vardı. Yanına gidemiyorum. Göremedim kaç zamandır. Test uygulayacaklar sanırım. Dua edin bişey çıkmasın
Çabucak atlatır umarım. Allah tez şifalar versinKızlar annemi hastaneye yatırmışlar. Ciğerleri kötüymüş
Kızlar annemi hastaneye yatırmışlar. Ciğerleri kötüymüş
Ciğerleri kötü demiş doktor ve yatış vermiş hemenAllah şifa versin basit bir soğuk algınlığıdır inşallah içini ferah tut.
Son durum ne geveze?İnşallah iyi çıkar
İnşallah iyi çıkar
İyice tedirginleşiyor insanHaber bekliyorum ben de
İyi haberlerle gelirsin umarım. Anneciğine acil şifalar dilerim. Atlatır inşallahKızlar annem yatıyor hastanede şu anlık zatüre dediler. Zaten Doktorlarla görüşemiyoruz telefondan bilgi alıyoruz. Corona testi yapıldı sonuçları 2-3 güne çıkar dediler. Bu süre zarfında da tedavisine başlandı. Pozitif bile çıksa çok ağır geçirmiyormuş sanırım. Annemi görüntülü aradım gördüm biraz im ferahladı. En azından iyileşir iyi bakılır.
Allah razı olsun. Sabahtan beri eve sığmıyorum. Gitsem nereye gideceğim göremiyorum. Hastanenin içine bile almıyorlarİyi haberlerle gelirsin umarım. Anneciğine acil şifalar dilerim. Atlatır inşallah
Allah razı olsun. Sabahtan beri eve sığmıyorum. Gitsem nereye gideceğim göremiyorum. Hastanenin içine bile almıyorlar
Bilirim bilmez miyim. Geçer inşallahAllah razı olsun. Sabahtan beri eve sığmıyorum. Gitsem nereye gideceğim göremiyorum. Hastanenin içine bile almıyorlar
İnşallah tek temennimiz oGördün en azından inş testide temiz çıkar
Artık onlara konuşacak lafım kalmadıBilirim bilmez miyim. Geçer inşallah
Bizim buralar fıldır fıldır, insanlar ortalıkta hala
Kızlar annem yatıyor hastanede şu anlık zatüre dediler. Zaten Doktorlarla görüşemiyoruz telefondan bilgi alıyoruz. Corona testi yapıldı sonuçları 2-3 güne çıkar dediler. Bu süre zarfında da tedavisine başlandı. Pozitif bile çıksa çok ağır geçirmiyormuş sanırım. Annemi görüntülü aradım gördüm biraz im ferahladı. En azından iyileşir iyi bakılır.
Çok sağolasın canım. Bir de hastaneden çıktığını görsem keşkeÇok geçmiş olsun canım tekrar çok sevindim iyi olmasına
Çok sağolasın canım. Bir de hastaneden çıktığını görsem keşke