Aynı karantinadan malum bizde de var. Napalım, bitse de geçse diye umut ediyorum. İyi diyelim iyi olalım. Geç ayrılmışsın izne neden kiBiz kendimizi karantinaya aldık 5 gündür evdeyiz.
Alicja
Amecey
@Cay6
Limonsuzzcay
Kızlar sizler nasılsınız?
Biz kendimizi karantinaya aldık 5 gündür evdeyiz.
Alicja
Amecey
@Cay6
Limonsuzzcay
Duvarlar yazılmak içindir, boşver,her zaman beklerim ,yaz
Mutlu pazarlar
Modlarım tutulmuş bugün kendime nasıl gelirim acabası?
Kulaklığımı taktım tabiki.
Modlarım ne ya?
İyim canım sen nasılsınBiz kendimizi karantinaya aldık 5 gündür evdeyiz.
Alicja
Amecey
@Cay6
Limonsuzzcay
Canım eşinin iş durumu belli oldu mu?Günaydın kızlar
Biz 15 20 gündür neredeyse evdeyiz, daha ne kadar süreceği de belli değil gibinasılsın var mı bir sıkıntı?
Canım eşinin iş durumu belli oldu mu?
Hayırlı haberler gelir inşAllah canım. İnsanlar virüs e mi yansın iş derdine mi girsinHayır tatlım ama evde hala şu an. Önümüzdeki hafta belli olur
Hayırlı haberler gelir inşAllah canım. İnsanlar virüs e mi yansın iş derdine mi girsin
Aminn inşAllah canım.Valla biz razıyız artık sokağa çıkma yasağı olsun da 2 3 hafta ücretsiz izine de razıyız. İnsanlar ölüyor ve daha da tehlikeli hal almaya başladı durum. Allah sonumuzu hayır etsin
Pazartesi işte . İşverene kalsa hiç ayrılmadı 200 yakın personel varAynı karantinadan malum bizde de var. Napalım, bitse de geçse diye umut ediyorum. İyi diyelim iyi olalım. Geç ayrılmışsın izne neden ki
Pazartesi işte . İşverene kalsa hiç ayrılmadı 200 yakın personel var
Mutlu pazarlar
Modlarım tutulmuş bugün kendime nasıl gelirim acabası?
Kulaklığımı taktım tabiki.
Benim de başlarım ağrıyor
İlginç, önlem ve tedbirler çok gevşek. Hele bir de kişinin kendi iradesine bırakılmışsa hepten çöp.Pazartesi işte . İşverene kalsa hiç ayrılmadı 200 yakın personel var
Kızlar annemi hastaneye yatırmışlar. Ciğerleri kötüymüş