Biz kendimizi karantinaya aldık 5 gündür evdeyiz.İyidir nolsun hepimizde aynı durumlar. Kafalarımız gidik
15 günBiz kendimizi karantinaya aldık 5 gündür evdeyiz.
Alicja
Amecey
C Cay6
Limonsuzzcay
Kızlar sizler nasılsınız?
Biz pazartesi işi bıraktık15 gün
Biz pazartesi işi bıraktık
Amin inşallah. Ben alışkınım evde olmaya bana zor gelmiyor da eşime ve çocuğa baya zor geliyor. Adam kendini online oyunlara verdi. Çocuk desen bizi çıldırtıyor. Mevlam neyler neylerse güzel eylerSonu hayır olsun inş
Amin gulumAmin inşallah. Ben alışkınım evde olmaya bana zor gelmiyor da eşime ve çocuğa baya zor geliyor. Adam kendini online oyunlara verdi. Çocuk desen bizi çıldırtıyor. Mevlam neyler neylerse güzel eyler
İşe mi başladın canım sen? Ben baya uzak kaldımAmin gulum
Napalim hep ayniyiz benm isim smdilik ise devam ediyor korkuyla gergn geciyor gunler iste cok dusunmemeye calissakta haberleri dinliyoru z bilincaltimiz dolu
Kizlar sizler iyimisinizzzBonus msj atmstm gormedinmi cvp yazmakmi istemedin cnm
Amannnn esim yazacaktim isim yazmisim pardoneİşe mi başladın canım sen? Ben baya uzak kaldım
Amin inşallah. Ben alışkınım evde olmaya bana zor gelmiyor da eşime ve çocuğa baya zor geliyor. Adam kendini online oyunlara verdi. Çocuk desen bizi çıldırtıyor. Mevlam neyler neylerse güzel eyler
Amin gulum
Napalim hep ayniyiz benm isim smdilik ise devam ediyor korkuyla gergn geciyor gunler iste cok dusunmemeye calissakta haberleri dinliyoru z bilincaltimiz dolu
Kizlar sizler iyimisinizzzBonus msj atmstm gormedinmi cvp yazmakmi istemedin cnm
Sorma sormaaDiyorum ben yokken neler olmuş
Onemli degil bonusimu sen yogun bi insansintek en azından çocuk
çay gördüm canım da araya bişey girmiş demek unutmuşum sen deyince hatırladım.
Yakalandim dmiiiProfildeki senmisin
Nerden gördünProfildeki senmisin
Nerden gördün
Korkutma uleynnn beniii geceleri korkarim ben hala herseyden korkarim ben hatta