- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden burdan aldin ki peki gelsene bizm yanmza bonus ve diger arkafaslari da davet ettik kaldi ki benim her daim kalbmdesiniz biliyosunuz bonus u zebra davet etmis bende amecey ve senii
Neden burdan aldin ki peki gelsene bizm yanmza bonus ve diger arkafaslari da davet ettik kaldi ki benim her daim kalbmdesiniz biliyosunuz bonus u zebra davet etmis bende amecey ve senii
Sonuçlar çıkmadı hala ama annem iyi.görüntülü görüştük bugün. Kendine gelmiş sonuç pozitif bile çıksa tedavisi yapılmış
Sonuçlar çıkmadı hala ama annem iyi.görüntülü görüştük bugün. Kendine gelmiş sonuç pozitif bile çıksa tedavisi yapılmış
Arada didiydimmmmGulumse24 al bide burdan etiket şaşı ol iyice
Sendemi burdasın anam bunlar kadınlar matinesi gibi topik topik dolaniyo Esra Erol seyircisi gibiler ordakiler şimdi burdaNeden burdan aldin ki peki gelsene bizm yanmza bonus ve diger arkafaslari da davet ettik kaldi ki benim her daim kalbmdesiniz biliyosunuz bonus u zebra davet etmis bende amecey ve senii
Amin inşallah bu arada eşim de evde karantinada testin sonucunu bekliyor uzNe güzel ya allah bütün yatanlara şifa versin
Sendemi burdasın anam bunlar kadınlar matinesi gibi topik topik dolaniyo Esra Erol seyircisi gibiler ordakiler şimdi burda
Amin inşallah bu arada eşim de evde karantinada testin sonucunu bekliyor uz
Ben sabah takımı nasıl bulacam sabah ilk işin beni etiketle takımdaOlaylar bildiğin gibi değil burası epeydir varda ben takımdı temizlikti bakamıyorum vaktim kalmıyo
Yok yazmadım. Adam hasta 4 5 gündür. Arkadaşının babası vefat etmişti. 10 gün önce. Bizimki de cenazeye gitti. Dikkat et kimseyle temas etme dedim. Temasta etmemiş zaten. Neyse cenazesi olan çocuğun annesi ablası testi pozitif çıkmış. Ne diyorum sen yanaştın mı yok diyor aynı arabada gittik. Dün hastaneye gitti ateşi varmış akciğer tomografisi ne aldılar o negatif çıktı. Diğer testi sonucu da 3 4 Güne çıkacak. O zamana kadar karantinaya aldı kendini.Kız ona noldu? Yazdınmıydı bilmiyodum
Yok yazmadım. Adam hasta 4 5 gündür. Arkadaşının babası vefat etmişti. 10 gün önce. Bizimki de cenazeye gitti. Dikkat et kimseyle temas etme dedim. Temasta etmemiş zaten. Neyse cenazesi olan çocuğun annesi ablası testi pozitif çıkmış. Ne diyorum sen yanaştın mı yok diyor aynı arabada gittik. Dün hastaneye gitti ateşi varmış akciğer tomografisi ne aldılar o negatif çıktı. Diğer testi sonucu da 3 4 Güne çıkacak. O zamana kadar karantinaya aldı kendini.
Adam resmen hayalindeki yaşantıyı yaşıyor. Kapının Önüne yemeğini koyuyorum. bilgisayar elinin altında oyun oynuyor televizyonu var karışanı Yok edeni yok oh mis
Ya ben temizlik yaparken odada durması sinirimi bozuyor. hem çocukla ilgilen hem evde ilgilen hem yemek yap çıldırma noktasındayım.Benimkide evde sus hatırlatma
İyi olsun temiz çıksında inş varsın odada dursun