- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
Immmhh gözümün önünde canlandın şimdi
Çok mu kötü :)))
Napiyosunuz keyifler nasil
İdare eder ne olsun sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Immmhh gözümün önünde canlandın şimdi
Napiyosunuz keyifler nasil
Benimde oyle canim sukur diyelm napalim kizin nasilÇok mu kötü :)))
İdare eder ne olsun sen nasılsın?
Benimde oyle canim sukur diyelm napalim kizin nasil
benmkide uykum geldj ama yarm saat dha oyaliycam cnku yatagna gidesiye de basliyo uyumiycam diye tepinmeyeIyi maşallah uyutmaya çalışıyorum ama pek niyeti yok geçmiş koltuğun baş köşesine ayaklarını üst üste atmış, kollarını da bağlamış oturuyor
benmkide uykum geldj ama yarm saat dha oyaliycam cnku yatagna gidesiye de basliyo uyumiycam diye tepinmeye
Yarjn misafirim var hazirliklarimi yaptim cayimi iciyorum smdi
Sevmezmisin cayy evlenene kdr bende sevmezdim 2 bardak icsem ooo derdim ama esim caycidir tekmj birakcan benj diye diye 7 sene sonunda o beni tek birakiyor ben caya devam ediyorum dusunOoh ne güzel neler yaptın
Benim eşimin de çay içesi tuttu, çay demliyor belki bir çılgınlık yapar ben de içerim
Kız göbekler boşuna gitmesin ya ne kırılmasıKır sen kalbimi kır
Hamecey
Sevmezmisin cayy evlenene kdr bende sevmezdim 2 bardak icsem ooo derdim ama esim caycidir tekmj birakcan benj diye diye 7 sene sonunda o beni tek birakiyor ben caya devam ediyorum dusun
Korle yatan sasi kalkar derlerdi dogruymus hahaha
Garniturlu makarna salatasi
Portakalli kek
Kakaolu catlak kurabiye
Kiymali midye ve rulo borek yaptim
Kız göbekler boşuna gitmesin ya ne kırılması
Gel yaa
Bayılırımmm, kahve içiyorumTamam be tamam
Çay seviyor musun gel çay içelim
Bayılırımmm, kahve içiyorum
Bi bak bakalım var mı?Afiyet olsun. Sütüm var mı bilmiyorum varsa ben de kahve mi içsem. Bugün de abarttım sanki biraz iş yerinde kahveyi
Sagol bebegim ic bence esinle karsilikli hem ozel caymis hem ozel kjsi demliyor bence ic ... bende bardagmj dolduracagm smdiYaa ben birtek hamileyken çayı sevdim, her akşam açık limonlu çay mutlaka içerdim ama sonra yine bıraktım. Kahvaltıda bile çok aramıyorum. Eşim de sever ama yalnız içmeyi sevmediği için bizim evde misafir ve kaynanamlar gelmedikçe çay yapmıyoruz hiç, kahvaltıda demliyoruz işte sadece :)
Bakalım sevmiyorum aslında ama güzel yaptıysa içerim. Özel bir çay geldi hediye Rizeden, onu deniyoruz :)
Ooh ne güzel olmuştur şimdi onlar ellerine sağlık
Ohhhh iç içSagol bebegim ic bence esinle karsilikli hem ozel caymis hem ozel kjsi demliyor bence ic ... bende bardagmj dolduracagm smdi
Bi bak bakalım var mı?
Kahveyi azaltsam iyi ederim ben de çırpıntı olmaya başladı :)))
Sagol bebegim ic bence esinle karsilikli hem ozel caymis hem ozel kjsi demliyor bence ic ... bende bardagmj dolduracagm smdi
Bonus hacılandın mı nerdesin