🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Deli kiz takı takı baska sey olsa amannn da neyyy der gecerm 2 sene oldu ama acisi hala yuregmde akibetini bilemiyorum noldgnu...
Bulmaktan cok noldgnu merak ediyorum dua ediyorum Allah im ruyamda goster neoldgnu goreym diye yok gormedm henuz

Çok pahalı birşey miydi ben de sinir olurdum evet

Çok pahalı birşey miydi ben de sinir olurdum evet
Sinir olmaktan ote bi durum yaa aklma geldkce tihaf oluyorum tanidigim biri mi aldi dusurdummu sakladmda bulamiyomuyum blmiyorum
Yani suankj durumuma gore soylemem gerekirse cok cok degil belki ama pahali biseydi tabiki ..

Sinir olmaktan ote bi durum yaa aklma geldkce tihaf oluyorum tanidigim biri mi aldi dusurdummu sakladmda bulamiyomuyum blmiyorum
Yani suankj durumuma gore soylemem gerekirse cok cok degil belki ama pahali biseydi tabiki ..

Ay evet tanıdığın biri mi aldi yoksa :KK43:

Unuttuğum bir karikatür ve gördüğümde ilk attığım kahkahamı bi daha patlattım
Son şunu paylaşayım bari :KK70: Bonus Bonus
images-6.jpeg

Dene bakiim cesaret ver bana

Şimdi kızı uyutuyorum, uyusun yapacağım. Göbeği bulununca atıyormuşuz 😂
Ethem dede ethem dede
Gömleği keten dede
Kaybettiğim "şeyi" bulursan
Sana 3 göbek atarım dede

Diye 3 kere tekerlemeyi söylüyormuşsun. Şey yerine mesela kaybettiğin şey kolyeyse kaybettiğim kolyemi de. Ben yapacağım şimdi 😂

Şimdi kızı uyutuyorum, uyusun yapacağım. Göbeği bulununca atıyormuşuz 😂
Ethem dede ethem dede
Gömleği keten dede
Kaybettiğim "şeyi" bulursan
Sana 3 göbek atarım dede

Diye 3 kere tekerlemeyi söylüyormuşsun. Şey yerine mesela kaybettiğin şey kolyeyse kaybettiğim kolyemi de. Ben yapacağım şimdi 😂
Hayatmza heyecan kattik durduk yere hadj bakalm ama sen bulursun benmki baya umitsiz vaka yaa cok zaman gecti... bulsam sokakta bile cikar gobek atarm dermisimmm heralde aglarim hungur hungur doluyum be efkarlandm

Hayatmza heyecan kattik durduk yere hadj bakalm ama sen bulursun benmki baya umitsiz vaka yaa cok zaman gecti... bulsam sokakta bile cikar gobek atarm dermisimmm heralde aglarim hungur hungur doluyum be efkarlandm

Bak atman lazım ama bulursan, yoksa ethem dede götürürmüş geri 😂 adadığın kadar göbek atman lazım bulursan. Sokakta oynama ondan sonra

X