- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Oğlak tanıdığım bile yok. Bi sen varsınPisler hemen burç kardeşliği yaptınız
Allahını seven oğlak burcu hanımlar defansa gelsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oğlak tanıdığım bile yok. Bi sen varsınPisler hemen burç kardeşliği yaptınız
Allahını seven oğlak burcu hanımlar defansa gelsin
Çaycım benim kaybettiğim bilekliğin üzerinden 1 hafta geçmişti sanırım. Sen dene yarınKorkuyirm gece gece nete oyle yazmaya smdi yarin bakarim ama sen cok arayip bulamadgn biseymydi de bunu yapnca buldun
Unuttuğum bir karikatür ve gördüğümde ilk attığım kahkahamı bi daha patlattımBonus meşgulmüş
Eki Görüntüle 2575489
Deli kiz takı takı baska sey olsa amannn da neyyy der gecerm 2 sene oldu ama acisi hala yuregmde akibetini bilemiyorum noldgnu...
Bulmaktan cok noldgnu merak ediyorum dua ediyorum Allah im ruyamda goster neoldgnu goreym diye yok gormedm henuz
Yükselen, zıplayan oturanın da mı balık değil yau
Anladim cnm seninki cok tazeymis benm 2 yil olduÇaycım benim kaybettiğim bilekliğin üzerinden 1 hafta geçmişti sanırım. Sen dene yarın
Sinir olmaktan ote bi durum yaa aklma geldkce tihaf oluyorum tanidigim biri mi aldi dusurdummu sakladmda bulamiyomuyum blmiyorumÇok pahalı birşey miydi ben de sinir olurdum evet
Sinir olmaktan ote bi durum yaa aklma geldkce tihaf oluyorum tanidigim biri mi aldi dusurdummu sakladmda bulamiyomuyum blmiyorum
Yani suankj durumuma gore soylemem gerekirse cok cok degil belki ama pahali biseydi tabiki ..
Son şunu paylaşayım bari BonusUnuttuğum bir karikatür ve gördüğümde ilk attığım kahkahamı bi daha patlattım
Allah biliyor canm bizler bilmiyoruz artk akibetini cok merak ediyorum bulmaktta istiyorum tabiki amaAy evet tanıdığın biri mi aldi yoksa
Allah biliyor canm bizler bilmiyoruz artk akibetini cok merak ediyorum bulmaktta istiyorum tabiki ama
Korktum ondan ya tirsaak tosbaayim benBi dene bakalım yarın gündüz o ameceyin dediğini.
Korktum ondan ya tirsaak tosbaayim ben
Dene bakiim cesaret ver banaKız nesinden korkuyorsun ay çok merak ettim ben de bakayım anahtarimi bulurum belki.
Dene bakiim cesaret ver bana
Hayatmza heyecan kattik durduk yere hadj bakalm ama sen bulursun benmki baya umitsiz vaka yaa cok zaman gecti... bulsam sokakta bile cikar gobek atarm dermisimmm heralde aglarim hungur hungur doluyum be efkarlandmŞimdi kızı uyutuyorum, uyusun yapacağım. Göbeği bulununca atıyormuşuz
Ethem dede ethem dede
Gömleği keten dede
Kaybettiğim "şeyi" bulursan
Sana 3 göbek atarım dede
Diye 3 kere tekerlemeyi söylüyormuşsun. Şey yerine mesela kaybettiğin şey kolyeyse kaybettiğim kolyemi de. Ben yapacağım şimdi
Hayatmza heyecan kattik durduk yere hadj bakalm ama sen bulursun benmki baya umitsiz vaka yaa cok zaman gecti... bulsam sokakta bile cikar gobek atarm dermisimmm heralde aglarim hungur hungur doluyum be efkarlandm
Kiz yok evde atarim gobek o bjsey degl yeterki bulsam amuda da kalkarjm olabildiginceBak atman lazım ama bulursan, yoksa ethem dede götürürmüş geri adadığın kadar göbek atman lazım bulursan. Sokakta oynama ondan sonra