- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
Tavsiye ederim çok güzel olmuş. Kendim yaptım diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın
Biz de rulo gofret eşliğinde içiyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavsiye ederim çok güzel olmuş. Kendim yaptım diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın
Resim beybisiiTavsiye ederim çok güzel olmuş. Kendim yaptım diye söylemiyorum yanlış anlaşılmasın
Başka bi servise götürüp teslim etmem gerekiyor canım, aldığım yerle anlaşması olan servis fossOyyy kiyamam yaaa o ne bicim seymis calismayan makineye saglam denemez ki ya itiraz et sokaktan mi topluyoruz parayi ise bakk ya ...
Maşallah bugün çok yoğun bir gündü.
Hiç durmadım yerimde. Abartısız belki 4 saat yürümüşümdür. Ufaklık bebek arabasında sızdı kaldı.
Arzum imaj fön makinası aldım elimde patladı. Garantisi var ama çalışmayan makinaya sağlam denilip yollanmış, almayın. 4 makinam oldu şuan, bugün yenisini aldım çünkü. Saç düzleştiricileri parçalıyor saçımı sanki hayır yansa feda edicek saçım yok çünkü kısacık kestirmiştim. Müsriflik yapmış olmanın boşluğuyla mutlu oldum :))
Tık derse ayvayı yersin dua et ki demesin sallamasyon servise denk geldimAyy şaka gibi
Benim 6 senelik filan düzleştiricim arzum çok memnunum maşallah tık demiyor
Tık derse ayvayı yersin dua et ki demesin sallamasyon servise denk geldim
Canim bilirsindir belki de gene de soylemek istedim 3 4 sene once arzum mor bi fon makinem vardi bozuldu sonra yeni makine arayisindayken erkek kuaforu arkadasim onerdi etap marka al diye kuaforler hep ondan kullaniyormus kolay bozulmaz dedi ondan aldim masallah henuz bozulmadj memnunum ...Maşallah bugün çok yoğun bir gündü.
Hiç durmadım yerimde. Abartısız belki 4 saat yürümüşümdür. Ufaklık bebek arabasında sızdı kaldı.
Arzum imaj fön makinası aldım elimde patladı. Garantisi var ama çalışmayan makinaya sağlam denilip yollanmış, almayın. 4 makinam oldu şuan, bugün yenisini aldım çünkü. Saç düzleştiricileri parçalıyor saçımı sanki hayır yansa feda edicek saçım yok çünkü kısacık kestirmiştim. Müsriflik yapmış olmanın boşluğuyla mutlu oldum :))
Resim beybisii
Baska servise git bide oluyorsa oyleTık derse ayvayı yersin dua et ki demesin sallamasyon servise denk geldim
Guldurdun beni dostmŞimdi fotoğraf çekmeye sunum hazırlamaya uğraşıyor
Etap aldım canım ben de.Canim bilirsindir belki de gene de soylemek istedim 3 4 sene once arzum mor bi fon makinem vardi bozuldu sonra yeni makine arayisindayken erkek kuaforu arkadasim onerdi etap marka al diye kuaforler hep ondan kullaniyormus kolay bozulmaz dedi ondan aldim masallah henuz bozulmadj memnunum ...
Hiç anlamam sunumda. Bunu da ufaklık abur cubur yemesin diye yaptım yaaŞimdi fotoğraf çekmeye sunum hazırlamaya uğraşıyor
Benim de saçlarım düz ama şekil vermek için lazım oluyor. Banyodan sonra da kurutmadan yapamamBaska servise git bide oluyorsa oyle
Benim duzlestiriciye ihtiyacm yok dmduz saclarim hatta geceden orer yatarm sabah acarim 5 10 dk sonra dumduz olurlar kivirciga bukleye merakliyim bende . Gorumcemn kizi yapiyor susluyor bazen beni harika olyor da teswtturluyum diye onemsemiyorum aslinda alasim var evde yapmak icin .
Hiç anlamam sunumda. Bunu da ufaklık abur cubur yemesin diye yaptım yaa
Sunum dediğinde ne var yaHiç anlamam sunumda. Bunu da ufaklık abur cubur yemesin diye yaptım yaa
Tamam o esnada bende pisiriyim atarimOğlumu uyutayım atarım şekerim
Yo kurutmadan ben de duramam hatta 2 3 defa kuruturum gidip gelip sinizut ve migren var cnkunum ..Benim de saçlarım düz ama şekil vermek için lazım oluyor. Banyodan sonra da kurutmadan yapamam
Hiç üşenmiyonuz dimiTamam o esnada bende pisiriyim atarim