🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Cay da seviyormussun hem cay hrm kahve cok yukleniyorsan ben gibi ... bazen carpntj bende de oluyor hopluyorum
Çok abartıyorum daha da kötüsü farkındayım ve devam
Rampa çıkarken özellikle, tık tık oluyor geçmese fena paniklicem. Kışın iyi gidiyor çay kahve ikilisi

😍😍😍 biliyorum canim ...
Maşallah bugün çok yoğun bir gündü.
Hiç durmadım yerimde. Abartısız belki 4 saat yürümüşümdür. Ufaklık bebek arabasında sızdı kaldı.
Arzum imaj fön makinası aldım elimde patladı. Garantisi var ama çalışmayan makinaya sağlam denilip yollanmış, almayın. 4 makinam oldu şuan, bugün yenisini aldım çünkü. Saç düzleştiricileri parçalıyor saçımı sanki hayır yansa feda edicek saçım yok çünkü kısacık kestirmiştim. Müsriflik yapmış olmanın boşluğuyla mutlu oldum :))

Maşallah bugün çok yoğun bir gündü.
Hiç durmadım yerimde. Abartısız belki 4 saat yürümüşümdür. Ufaklık bebek arabasında sızdı kaldı.
Arzum imaj fön makinası aldım elimde patladı. Garantisi var ama çalışmayan makinaya sağlam denilip yollanmış, almayın. 4 makinam oldu şuan, bugün yenisini aldım çünkü. Saç düzleştiricileri parçalıyor saçımı sanki hayır yansa feda edicek saçım yok çünkü kısacık kestirmiştim. Müsriflik yapmış olmanın boşluğuyla mutlu oldum :))
Oyyy kiyamam yaaa o ne bicim seymis calismayan makineye saglam denemez ki ya itiraz et sokaktan mi topluyoruz parayi ise bakk ya ...

X