🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

images-2.jpeg kp

Nasıl bi ayin bu ya, kahkaha atıp hüzünlenmek
Hangi tarikatız biz testini çözelim

Gündüz deprem olduğu sırada da benimkine gülüyordum. Hem korkuyorum hem gülüyorum. Koltuğun üstünde oturduk kaldık, dizlerimizin üstüne çökmemiz lazım yere inelim diyorum, boşver biter şimdi dur diyor. Deprem oluyor diyorum biri birşey yapıyor galiba diyor. Adam şoka girdi.
Ben de nedense ısrarla yatak odasına gidelim diye tutturuyorum 😂
Kafamda canlandırmışım hep gece olursa yatağın yanına yere çökeriz filan diye. İlla gidip yatağın yanına yere çökeceğim yani. Tövbe tövbe :KK70:

Gündüz deprem olduğu sırada da benimkine gülüyordum. Hem korkuyorum hem gülüyorum. Koltuğun üstünde oturduk kaldık, dizlerimizin üstüne çökmemiz lazım yere inelim diyorum, boşver biter şimdi dur diyor. Deprem oluyor diyorum biri birşey yapıyor galiba diyor. Adam şoka girdi.
Ben de nedense ısrarla yatak odasına gidelim diye tutturuyorum 😂
Kafamda canlandırmışım hep gece olursa yatağın yanına yere çökeriz filan diye. İlla gidip yatağın yanına yere çökeceğim yani. Tövbe tövbe :KK70:
Hemen bitsin diye bekleniyor ya, bitti bitcek bitti bitcek ama bitmezse vahimm

Kısa sürdü allahtan bu deprem. Geçen sefer olan bana çok uzun gelmişti bir de evde benim kızla yalnızdık. Aynen insan bitsin diye bekliyor ama işte. Aslında beklememek lazım
Ben saklamışım. Dışarıya çıkmaya yeltenmedim bile. En tehlikeli yer merdiven zaten

X