🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Ben zaten sigara içiyorum ama sigarayı da kalemde içiyoruz öğlenleri 😂
Onun dışında yangın merdiveninde içiyoruz, çünkü 6.kattayız sigara içmeye inip çıkmak yarım saat sürer yoksa :))

desene kafeste bülbül gibisin🤦 neyse yangın merdivenine oksijen geliyodur heralde arada:KK70: :KK70: burasi yeni yerin mi peki değiscek mi:)

Allah razı olsun canım benim 😍😘
biz evin dağınık işlerin yığın olmasıyla barışık yaşıyoruz tosiam. o yüzden aşağı yukarı ayniyizdir:)

oglum da etüt sınıfında hirpalaniyo sanırım. daha büyük çocuklar tarafından. o yüzden artık erken alcam pazartesi de bilgi alicam öğretmenlerinden. dün söyledim nöbetçi öğretmene.

baktım olmuyo tayinimi de alcam evime yakın yere. onun dışında alıştı artık hala ara sıra ağlıyo ama bana bile zor geliyo tüm gün ufacik bebe napsin 🙈

Yaaa canım benim normal tabii daha çok ufak. Benim yanımda çalışan bi kız var şu an kreşe gidiyor hala oğlu. O da seninki kadarken bırakmış mecburen çok zorlandık ama hepsi geçti diyor. İnşallah seninki de geçecek canım az kaldı dayan

desene kafeste bülbül gibisin🤦 neyse yangın merdivenine oksijen geliyodur heralde arada:KK70: :KK70: burasi yeni yerin mi peki değiscek mi:)

Burası normalde kalıcı yerim ve çok memnunum
Ama izin zamanım geldi, kaynanam gidiyor eşim askerden gelince yani şubatın 12si gibi. O zaman izin alicam mecbur 2 ay. Gelene kadar değişir mi bilmiyorum :KK43:
Şu an kalemdekilere de söyleyemedim izin alacağımı onlar da uzun zaman katipsiz kalmışlar ben geldim toparladım herkes çok mutlu ekibimiz tamamlandı çok iyiyiz filan diyorlar çok üzülüyorum onlara karşı da. Ne olacak bilmiyorum :KK43:

Yaaa canım benim normal tabii daha çok ufak. Benim yanımda çalışan bi kız var şu an kreşe gidiyor hala oğlu. O da seninki kadarken bırakmış mecburen çok zorlandık ama hepsi geçti diyor. İnşallah seninki de geçecek canım az kaldı dayan

aynen canım en iyisi kres oldu bizim için. ben bakıcıya birakamazdim🙈

eşin işten izin alabilecek gibiyse haftada bir ya da iki gün gidip işleri toparlayip üç dört gün bakabilirsin bebeğine aslında. eşin de gittiğin günler bakar. sen de maaş almaya devam edersin

eşin işten izin alabilecek gibiyse haftada bir ya da iki gün gidip işleri toparlayip üç dört gün bakabilirsin bebeğine aslında. eşin de gittiğin günler bakar. sen de maaş almaya devam edersin

Eşim zaten askerlik için 1 ay kadar ücretsiz izin almış olacak samdanim, yani tekrar izin alması zor
Bir de bizim işler anlık, günlük yani öyle haftada bir gidip toplamak yeterli gelecek gibi değil. Öyle de her türlü zorlanırlar, günlük gelen giden avukatlarla yine uğraşırlar. En azından ücretsiz izin alirsam onlar da benim yerime katip isteyebilirler komisyondan diyorum. İnşallah verirler yerime birini.

Bir de öyle Bilge çok zorlanır diye düşünüyorum düzensiz yanında kim olduğu belli değil. Kaynanam gidince de çok özleyecek gelecek nasıl tekrar alışacak bilmiyorum oof oof

Eşim zaten askerlik için 1 ay kadar ücretsiz izin almış olacak samdanim, yani tekrar izin alması zor
Bir de bizim işler anlık, günlük yani öyle haftada bir gidip toplamak yeterli gelecek gibi değil. Öyle de her türlü zorlanırlar, günlük gelen giden avukatlarla yine uğraşırlar. En azından ücretsiz izin alirsam onlar da benim yerime katip isteyebilirler komisyondan diyorum. İnşallah verirler yerime birini.

hadi ya :KK43:
ama iyi katip ne kadar önemli biliyo musun. bizim ihtilaflı işlere bı yazı gelmiş mahkemeden inanamazsin ilk okul çocuğu gibi yazmışlar ne istendiği anlaşılmıyo sacma sapan bişey 🤦 seni kaybetmek istemezler. inşallah ücretsiz izine ayrılınca yerin değişmez 🙏🙏

o avukatları da Allah bildiği gibi yapsın. çoğu bisey bilmeden artistlik yapıp herşeye itiraz ediyo. hiç sevmem avukatları 😒😒

hadi ya :KK43:
ama iyi katip ne kadar önemli biliyo musun. bizim ihtilaflı işlere bı yazı gelmiş mahkemeden inanamazsin ilk okul çocuğu gibi yazmışlar ne istendiği anlaşılmıyo sacma sapan bişey 🤦 seni kaybetmek istemezler. inşallah ücretsiz izine ayrılınca yerin değişmez 🙏🙏

o avukatları da Allah bildiği gibi yapsın. çoğu bisey bilmeden artistlik yapıp herşeye itiraz ediyo. hiç sevmem avukatları 😒😒

Ayy hiç sorma. Benim yanımda çalışan kız 10 senelik katipmiş. 2 parmak yazıyor klavyede 🤦‍♀️ bir de çoğu harf eksik. Duruşma zabıtlarını bi okudum bu ne böyle bunu kim yazmış dedim ben yazdım ne var diyor bir de 😂 bu ne böyle eksik gedik, büyük küçük harf yok, noktalama yok hakim kızmıyor mu diyince ne yapsın adam alıştı mecburen ancak yetişiyorum diyor 😂
Benim Türkçeyi düzgün kullanma takıntım olduğundan hakimler de rahat ediyor uyarmak zorunda kalmıyorlar cümle düşüklüğü filan konusunda :)

Avukatlar zaten ayrı bir olay dediğin gibi. Çoğu ukala ama ben genelde iyi anlaşıyorum avukatlarla. Bizim kalemde avukatlarla kavga etmeyen tek katip benim 😂

kk birinci noteri kk birinci noteri adliyelerin hali felaket. Katipleri geçtim hakimler bile doğru dürüst karar veremiyor, duruşmaya girip çıkıyorlar öyle. 25 yaşında hakimden ne beklenir ki 🤦‍♀️
Kadın duruşmada dosyanın bilirkişiden dönüşünün beklenmesine diye ara karar yazdırmış, dosya daha bilirkişiye gitmemiş meğer. Onu bile farketmemiş :-)

Fayn şükür is kaming
😥😥 images-1.jpeg

X