🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Kalk gezelim gibi okudum uçarak geliyordum sonra çakıldım yere. Neyse topladım o arada mutfagi 😂

Yaa çok zekice. Bi deneyeyim bakayım
Her yere baktık gerçi her yeri kaldırdık ama yok eşim acayip hırslıdır kayıp eşya bulma konusunda o bile bulamadı :))

Aman yarabbi bu ne böyle 🤦‍♀️

bide ufacik aralıklara sokmayi seviyolar tosi:)

çamaşır makinesi gömme dolapta bizim. üstünde bir iki cm lik bosluk var. oraya neler neler sokusturmus pis velet:KK70: :KK70:

bide ufacik aralıklara sokmayi seviyolar tosi:)

çamaşır makinesi gömme dolapta bizim. üstünde bir iki cm lik bosluk var. oraya neler neler sokusturmus pis velet:KK70: :KK70:

Bizimki yastık altlarına saklamayı çok seviyor biz telefonları saklıyoruz ya o da öyle yapıyor
Koltuk minderlerinin aralarına filan baktım ama yok maalesef
Acaba adliyede mi bıraktım diyorum ama oradaki çekmecelerime de baktım
Bu aralar beynim durmuş gibi sanki dün telefonumu kaybettim meğer bir dosyanın içinde postaya hazırlamışım neredeyse yargıtaya gönderiyordum 🥴

Yeminle bee
Eşim diyordu zaten kilo verdin filan diye, pantolonlarım da bol geliyordu ama dün tartılana kadar inanmıyordum
Gece kaşar ekmek yemeyi kesince demek ki 😂

uyku daha tatlı gelmeye başladı demi:KK70::KK70:

ben de ilk hafta iki kilo vermiştim:) şimdi bilmiyom ama hiç.
öğle arası yürüyüş yapıyo musun peki tosiam:)

uyku daha tatlı gelmeye başladı demi:KK70::KK70:

ben de ilk hafta iki kilo vermiştim:) şimdi bilmiyom ama hiç.
öğle arası yürüyüş yapıyo musun peki tosiam:)

Yok canım hep kalemdeyim yemeği bile kaleme söylüyoruz ama yoğunluktan genelde yiyemiyorum :))
Servis kaleme çok uzak her sabah ve her akşam baya yol yapıyorum ama

Bizimki yastık altlarına saklamayı çok seviyor biz telefonları saklıyoruz ya o da öyle yapıyor
Koltuk minderlerinin aralarına filan baktım ama yok maalesef
Acaba adliyede mi bıraktım diyorum ama oradaki çekmecelerime de baktım
Bu aralar beynim durmuş gibi sanki dün telefonumu kaybettim meğer bir dosyanın içinde postaya hazırlamışım neredeyse yargıtaya gönderiyordum 🥴

yaaa çok güldüm ama inan ayniy durumdayız:KK70:
ben de geçenlerde çıktım kart bascam bi baktim cantam yok. gero döndüm ben çantamı unutmusum diye. inanmadilar. gerçekten mi çantani unuttun diye hayret ettiler:KK70: anahtarimi falan ben de kaybediyorum:KK70: Allah sonumuzu hayır etsin bunlar hep yorgunluktan tosiam

yaaa çok güldüm ama inan ayniy durumdayız:KK70:
ben de geçenlerde çıktım kart bascam bi baktim cantam yok. gero döndüm ben çantamı unutmusum diye. inanmadilar. gerçekten mi çantani unuttun diye hayret ettiler:KK70: anahtarimi falan ben de kaybediyorum:KK70: Allah sonumuzu hayır etsin bunlar hep yorgunluktan tosiam

Kendini de unutsaydın :-)
Ben de personel kartı diye geçenlerde avmdeki oyun alanının kartını basıyormuşum allah allah niye okumuyor diyorum 😂

Yok canım hep kalemdeyim yemeği bile kaleme söylüyoruz ama yoğunluktan genelde yiyemiyorum :))
Servis kaleme çok uzak her sabah ve her akşam baya yol yapıyorum ama

işler yoğun olsa da arada çık hava al tosiam. sigara molasina cikanlara takıl olmazsa. cidden çok fark ediyo. ben de hem çalışıp hem yiyorum genelde. iki kes hava almaya ciksan bile acayip fark eder.

işler yoğun olsa da arada çık hava al tosiam. sigara molasina cikanlara takıl olmazsa. cidden çok fark ediyo. ben de hem çalışıp hem yiyorum genelde. iki kes hava almaya ciksan bile acayip fark eder.

Ben zaten sigara içiyorum ama sigarayı da kalemde içiyoruz öğlenleri 😂
Onun dışında yangın merdiveninde içiyoruz, çünkü 6.kattayız sigara içmeye inip çıkmak yarım saat sürer yoksa :))

kk birinci noteri kk birinci noteri ben böyleyken sana allah yardım etsin benim yine kaynanam filan var, eşim de baya yardım ediyor benden daha çok evde ona rağmen ben bu haldeyim seni hiç düşünemiyorum canım işin çok zor. Oğlun alıştı dimi artık bir sorun yok inşallah

Allah razı olsun canım benim 😍😘
biz evin dağınık işlerin yığın olmasıyla barışık yaşıyoruz tosiam. o yüzden aşağı yukarı ayniyizdir:)

oglum da etüt sınıfında hirpalaniyo sanırım. daha büyük çocuklar tarafından. o yüzden artık erken alcam pazartesi de bilgi alicam öğretmenlerinden. dün söyledim nöbetçi öğretmene.

baktım olmuyo tayinimi de alcam evime yakın yere. onun dışında alıştı artık hala ara sıra ağlıyo ama bana bile zor geliyo tüm gün ufacik bebe napsin 🙈

X