- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Ben zaten sigara içiyorum ama sigarayı da kalemde içiyoruz öğlenleri
Onun dışında yangın merdiveninde içiyoruz, çünkü 6.kattayız sigara içmeye inip çıkmak yarım saat sürer yoksa :))
Allah razı olsun canım benim
biz evin dağınık işlerin yığın olmasıyla barışık yaşıyoruz tosiam. o yüzden aşağı yukarı ayniyizdir:)
oglum da etüt sınıfında hirpalaniyo sanırım. daha büyük çocuklar tarafından. o yüzden artık erken alcam pazartesi de bilgi alicam öğretmenlerinden. dün söyledim nöbetçi öğretmene.
baktım olmuyo tayinimi de alcam evime yakın yere. onun dışında alıştı artık hala ara sıra ağlıyo ama bana bile zor geliyo tüm gün ufacik bebe napsin
desene kafeste bülbül gibisinneyse yangın merdivenine oksijen geliyodur heralde arada burasi yeni yerin mi peki değiscek mi:)
Yaaa canım benim normal tabii daha çok ufak. Benim yanımda çalışan bi kız var şu an kreşe gidiyor hala oğlu. O da seninki kadarken bırakmış mecburen çok zorlandık ama hepsi geçti diyor. İnşallah seninki de geçecek canım az kaldı dayan
aynen canım en iyisi kres oldu bizim için. ben bakıcıya birakamazdim
eşin işten izin alabilecek gibiyse haftada bir ya da iki gün gidip işleri toparlayip üç dört gün bakabilirsin bebeğine aslında. eşin de gittiğin günler bakar. sen de maaş almaya devam edersin
aynen canım en iyisi kres oldu bizim için. ben bakıcıya birakamazdim
eşin işten izin alabilecek gibiyse haftada bir ya da iki gün gidip işleri toparlayip üç dört gün bakabilirsin bebeğine aslında. eşin de gittiğin günler bakar. sen de maaş almaya devam edersin
Eşim zaten askerlik için 1 ay kadar ücretsiz izin almış olacak samdanim, yani tekrar izin alması zor
Bir de bizim işler anlık, günlük yani öyle haftada bir gidip toplamak yeterli gelecek gibi değil. Öyle de her türlü zorlanırlar, günlük gelen giden avukatlarla yine uğraşırlar. En azından ücretsiz izin alirsam onlar da benim yerime katip isteyebilirler komisyondan diyorum. İnşallah verirler yerime birini.
hadi ya
ama iyi katip ne kadar önemli biliyo musun. bizim ihtilaflı işlere bı yazı gelmiş mahkemeden inanamazsin ilk okul çocuğu gibi yazmışlar ne istendiği anlaşılmıyo sacma sapan bişeyseni kaybetmek istemezler. inşallah ücretsiz izine ayrılınca yerin değişmez
o avukatları da Allah bildiği gibi yapsın. çoğu bisey bilmeden artistlik yapıp herşeye itiraz ediyo. hiç sevmem avukatları
Hellööö hav ar yu
Fayn şükür is kamingHellööö hav ar yu
Hellööö hav ar yu
Eyvallah hacıOoo velkam velkaaam
Bence de sussun :)) napıyon kelebekçim, nasıl havalar
Napim çok yoğunum devirler falan çok yoruyor beni. Eve gelince de oğlumla ilgilen derken zaman geçiyor. Bugün deprem olduğunda oğlum kv idi. Çok korktum yaBence de sussun :)) napıyon kelebekçim, nasıl havalar