Daha kahvaltının sofrası duruyor mutfakta hiçbir şey yapasım yok yine. Muhteşem bir hafta sonundan merhaba
öğle arasında ya da mükellef olmayınca yapıyolar valla çok acayiplerÇok mu boş vakitleri var acaba
Daha kahvaltının sofrası duruyor mutfakta hiçbir şey yapasım yok yine. Muhteşem bir hafta sonundan merhaba
İş yeri mi kumarhane mi belli değil :))
öğle arasında ya da mükellef olmayınca yapıyolar valla çok acayipler
kuzum kayip anahtar için de evden o boyutta bisey ya da baska anahtar ver uzaktan takip et bence. kesin bi yere sokusturmustur.
benimki mutfak dolaplarınin altina, buzdolabı ve çamaşır makinesinin altına ayakkkabilaktaki ayakkabilarin içine, koltuklarin yataklarin arkasına falan atiyodu.
Sendeyim şamdanım aha inanmazsan dayıya sorişte ben kesin zengin olurum bu seneetrafim kumarbaz dolu benden ayrilma amecey
Sendeyim şamdanım aha inanmazsan dayıya sor
Sen kalp ben yau
Hahahahaha daha güzeli var, evin anahtarını araba da arabanın anahtarını evde bırakmıştım, kayıp ev yedeğini dedemin sayesinde bebek arabasında bulmuştumBizim tv kumandası annemin çantasıyla onların evine gidip gelmişti
Bedava kebap mı varPuh işin gücün para
Bizim tv kumandası annemin çantasıyla onların evine gidip gelmişti
Kalk gezelim gibi okudum uçarak geliyordum sonra çakıldım yere. Neyse topladım o arada mutfagiHava güzel kalk gaza gelelim
Yaa çok zekice. Bi deneyeyim bakayımöğle arasında ya da mükellef olmayınca yapıyolar valla çok acayipler
kuzum kayip anahtar için de evden o boyutta bisey ya da baska anahtar ver uzaktan takip et bence. kesin bi yere sokusturmustur.
benimki mutfak dolaplarınin altina, buzdolabı ve çamaşır makinesinin altına ayakkkabilaktaki ayakkabilarin içine, koltuklarin yataklarin arkasına falan atiyodu.
Aman yarabbi bu ne böyleEthem dede ethem dede gömleği keten dede diye başlıyor, ürkünç bişey ben bulduydum bilekliğimi
Sendeyim şamdanım aha inanmazsan dayıya sor
Sen kalp ben yau
Bismillah dimi, ürperiyor insanKalk gezelim gibi okudum uçarak geliyordum sonra çakıldım yere. Neyse topladım o arada mutfagi
Yaa çok zekice. Bi deneyeyim bakayım
Her yere baktık gerçi her yeri kaldırdık ama yok eşim acayip hırslıdır kayıp eşya bulma konusunda o bile bulamadı :))
Aman yarabbi bu ne böyle
Gözümden düştün 5000 gr kadarBu ikisi zayıf bunları niye alıyorsun topiğe sinirimizi bozuyorlar
O değil de diyetsiz 5 kilo vermişim işe başladığımdan beri ben bunu nasıl becerdim acaba