🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Çok mu boş vakitleri var acaba 😂
öğle arasında ya da mükellef olmayınca yapıyolar valla çok acayipler😁😁

kuzum kayip anahtar için de evden o boyutta bisey ya da baska anahtar ver uzaktan takip et bence. kesin bi yere sokusturmustur.

benimki mutfak dolaplarınin altina, buzdolabı ve çamaşır makinesinin altına ayakkkabilaktaki ayakkabilarin içine, koltuklarin yataklarin arkasına falan atiyodu.

Daha kahvaltının sofrası duruyor mutfakta hiçbir şey yapasım yok yine. Muhteşem bir hafta sonundan merhaba 🥴

aynı durumdayız 🙈🙈 evde her yer kusmuklu çamaşır:KK70: yurt çamaşırhanesi gibi ev su an :KK70: yığınla iş var ve yine yalnızım kocam işe gitti:KK70: şahane haftasonlarimiz var 😲

kuzum kayip anahtar için de evden o boyutta bisey ya da baska anahtar ver uzaktan takip et bence. kesin bi yere sokusturmustur.

benimki mutfak dolaplarınin altina, buzdolabı ve çamaşır makinesinin altına ayakkkabilaktaki ayakkabilarin içine, koltuklarin yataklarin arkasına falan atiyodu.

Bizim tv kumandası annemin çantasıyla onların evine gidip gelmişti

images.jpg

Pis zayıf

Hava güzel kalk gaza gelelim
Kalk gezelim gibi okudum uçarak geliyordum sonra çakıldım yere. Neyse topladım o arada mutfagi 😂

Yaa çok zekice. Bi deneyeyim bakayım
Her yere baktık gerçi her yeri kaldırdık ama yok eşim acayip hırslıdır kayıp eşya bulma konusunda o bile bulamadı :))
Ethem dede ethem dede gömleği keten dede diye başlıyor, ürkünç bişey ben bulduydum bilekliğimi
Aman yarabbi bu ne böyle 🤦‍♀️

Kalk gezelim gibi okudum uçarak geliyordum sonra çakıldım yere. Neyse topladım o arada mutfagi 😂

Yaa çok zekice. Bi deneyeyim bakayım
Her yere baktık gerçi her yeri kaldırdık ama yok eşim acayip hırslıdır kayıp eşya bulma konusunda o bile bulamadı :))

Aman yarabbi bu ne böyle 🤦‍♀️
Bismillah dimi, ürperiyor insan

X