- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
HelloHellööö gençlerrrrrr
hoşgeldin :) :)
Nasılsınız, ne var ne yok dünden bugüne trilyoner olanınız var mı sorayım dedim :))
İyilik şükür:)Trilyoner olanlar şu an sitede olmayanlar olabilirNasılsınız, ne var ne yok dünden bugüne trilyoner olanınız var mı sorayım dedim :))
Insan namkör olmayagörsünGünaydınnnnn
Şu Edebsize yaranamamış hocaEki Görüntüle 2575163
Nasılsınız, ne var ne yok dünden bugüne trilyoner olanınız var mı sorayım dedim :))
Geçmiş olsun canımm, yediği bişey mi dokundu acaba yoksa üşüttü mü mideyihahaa ben dün gece kusmuk zengini oldum sabah beşe kadar oglumla uğraştık kusup durdu. bu sayilir mi amecey
ben dört beş senedir bilet almiyorum ya. bana mütemadiyen amorti çıkıyo
sende de mi yok
Geçmiş olsun canımm, yediği bişey mi dokundu acaba yoksa üşüttü mü mideyi
Enaaaa hakkaten, ben hiç bilet almadım bugüne kadar gökten yağdı mı diye sorduydum aslında :))
Oyy minnoşş şimdiden baklavalarla harbe girdi demek annesi, toparlar inşallah ağır gelmiş olabilirdün baklava al diye ağladı ben de kadayıf yiyo diye almostim az yedi o da dokunmus olabilir üşütmüş de olabilir ameceyim :)
valla ikizler burcunun bu sene her yönden şansı acikyve çok para geçecek eline diyolar beybi. o yüzden yamacimdan ayrilma cantamda semsiyeyle geziyom gökten yagarsa ters tutup kapcam hepsini
Olasılığı hesaplayınca, olana sahip çıkalım mantığı daha baskın geliyorBende almadım tabiki
Oyy minnoşş şimdiden baklavalarla harbe girdi demek annesi, toparlar inşallah ağır gelmiş olabilir
Balığa da dediydiler bişeyler ama bekliyoz bakalım :))
Oyy minnoşş şimdiden baklavalarla harbe girdi demek annesi, toparlar inşallah ağır gelmiş olabilir
Balığa da dediydiler bişeyler ama bekliyoz bakalım :))
Hee yaa, inansan balık şöyle uçacak, böyle yıl geçircek şöyle paraya para demicek. Ne dicez paraya, peynir mi