🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Günayyyyyydınnnn ❤🧡💛💚💙💜
Mutlu haftasonları ☕🍳🍞

FB_IMG_1474867253902.jpg

Nasılsınız, ne var ne yok dünden bugüne trilyoner olanınız var mı sorayım dedim :))

hahaa:KK70: ben dün gece kusmuk zengini oldum:KK70: sabah beşe kadar oglumla uğraştık kusup durdu. bu sayilir mi amecey:KK70:
ben dört beş senedir bilet almiyorum ya. bana mütemadiyen amorti çıkıyo 🤦
sende de mi yok:KK70:

hahaa:KK70: ben dün gece kusmuk zengini oldum:KK70: sabah beşe kadar oglumla uğraştık kusup durdu. bu sayilir mi amecey:KK70:
ben dört beş senedir bilet almiyorum ya. bana mütemadiyen amorti çıkıyo 🤦
sende de mi yok:KK70:
Geçmiş olsun canımm, yediği bişey mi dokundu acaba yoksa üşüttü mü mideyi
Enaaaa hakkaten, ben hiç bilet almadım bugüne kadar gökten yağdı mı diye sorduydum aslında :))

Geçmiş olsun canımm, yediği bişey mi dokundu acaba yoksa üşüttü mü mideyi
Enaaaa hakkaten, ben hiç bilet almadım bugüne kadar gökten yağdı mı diye sorduydum aslında :))

dün baklava al diye ağladı ben de kadayıf yiyo diye almostim az yedi o da dokunmus olabilir üşütmüş de olabilir ameceyim :)

valla ikizler burcunun bu sene her yönden şansı acikyve çok para geçecek eline diyolar beybi. o yüzden yamacimdan ayrilma:KK70: cantamda semsiyeyle geziyom gökten yagarsa ters tutup kapcam hepsini🙄

dün baklava al diye ağladı ben de kadayıf yiyo diye almostim az yedi o da dokunmus olabilir üşütmüş de olabilir ameceyim :)

valla ikizler burcunun bu sene her yönden şansı acikyve çok para geçecek eline diyolar beybi. o yüzden yamacimdan ayrilma:KK70: cantamda semsiyeyle geziyom gökten yagarsa ters tutup kapcam hepsini🙄
Oyy minnoşş şimdiden baklavalarla harbe girdi demek annesi, toparlar inşallah ağır gelmiş olabilir
Balığa da dediydiler bişeyler ama bekliyoz bakalım :))

Oyy minnoşş şimdiden baklavalarla harbe girdi demek annesi, toparlar inşallah ağır gelmiş olabilir
Balığa da dediydiler bişeyler ama bekliyoz bakalım :))

sağol canım benim:) inşallah uyandığında çok felç etmez günümü:)
:KK70: balığı duymadim kız ben de bonusla sana kelepçe takiyim o zaman:KK70: paralanirsaniz gözümden kacmasin para çok möhüm:KK70:

X