🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Olur tabi kuzum herkese öyle olmamış mı?
Unutulur mu hiç ama alışılıyor Allah alıştırmasaydı yaşayabilirmiydik...

Hiçbişeyi içinde tutma sağlam görünmeye çalışma acıyı yaşamak diye bişey var oda zamanında olmalı buna çok inanıyorum ben.

Taşınman ne iyi olmuş. Annecin nasıl?

İşte ben hep güçlü durmaya alışmışım.Sorumluluğum arttı.
Ağlama konusunu diyorsan, acı yaşama anlamında ben 1.5 aydır yaşıyorum.
Ama anlatılmaz bir duygu:/
Belki denir bu kadın neden hala buralarda geziniyor.Ben 17 yıldır ailemden uzaktım.Bana yıllardır burası yoldaş oldu ben acı, sıkıntı başka nerede paylaşılır, kafa nasıl dağıtılır bilmiyorum:)
Annem çok üzgün , babam onu bebeği gibiydi.9 yıldır hastaydı gözü gibi baktı.Acısı büyük.Ama rabbim beni ona yoldaş olarak göndermiş:/

Başınız sağolsun, içiniz tez ferahlasın..

Off 9 yıl çok ya ben sankş daha az biliyodum ne emek vermiştir kıyamam

Yoldaşlık sana nasip olmuş demek allah mükafatını kat kat verir ne kadar hastada olsa kayıp çok farklı allah sabır versin.

Bak sen tektin yalnızdın ben burda herkesle birlikteyim ama çok kötü olduğumda sadece burdayım.
İki gülümseyen sözleri yetiyor bana biliyorum ki anlıyolar dinliyolar beni.
Burda olman çok normal kaç sene olmuş evde gezinir gibiyiz.
Bazen diyorum ki acaba öldüğümüzde kim haber vericek...

1 aydır iyice kötüydü demek durumu

Geçen ablam dediki babamı hiç arıyomusun? Yani unutuyorum dedim annemle daha sık uzun konuşuyoruz da babama bi alışkanlığım olmamış yoksa aramızda hiç bi sorun yok.

Ara dedi bekler ben arayınca çok seviniyo falan. Şu an daha suçlu hissettim kendimi

Babam çok çekti canım ama birgün isyan etmedi.Öyle bir yaşama sevinci vardı anlatılmaz.
Annemde tabi çok yoruldu.Ama birbirlerine çok düşkünlerdi.
Çok zormuş canım :/Oda henüz çok yalnız kalmadık .Sonra sonra daha çok koyacak biliyorum.
Aynen burası evimiz, nefes aldğımız yer.
Her daraldığımda buraya koştum hep.
Canım ben taşındım tam bir ay sonra ağırlaştı.Beni bekliyormuş:/Benim buraya gelmem en büyük isteğiydi.

Gördüğüm konuştuğum herkese babanızı öpün, sevin, koklayın, sevdiğinizi ssöyleyin diyorum.
Benimki bana çok düşkündü.Uzakta olduğum için.Doyamadık.

Çektiği sıkıntıları acıları günahlarına kefaret olucak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…