- 11 Nisan 2007
- 83.097
- 482.238
Gördüğüm konuştuğum herkese babanızı öpün, sevin, koklayın, sevdiğinizi ssöyleyin diyorum.
Benimki bana çok düşkündü.Uzakta olduğum için.Doyamadık.
Duygulandım ya allah hayırlı ömür versin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gördüğüm konuştuğum herkese babanızı öpün, sevin, koklayın, sevdiğinizi ssöyleyin diyorum.
Amin canım.Duygulandım ya allah hayırlı ömür versin.
Amin canım.
Şunu söyleyeyim yarın hatta bir saat sonra ne olacağı belli değil.Sevdiklerinize sevdiğinizi söyleyin, kıymetini bilin.
Babam torunlarına çok düşkündü.Öyle böyle değil.Çocuklar nasıl karşıladı nevreste?
Rabbimhayırlı ömür versin , uzun , sağlıklı yaşasınlar inşaallah.En yakın olarak dayımı kaybettim onun dışında bu zamana kadar yok hepimizin böyle günü olucak o gün gelmeden kıymet bilmeli
Aynen canım hiç gerek yok.Öyle tabi ya salak salak şeylere takılıyoruz yazık halimize
Rabbimhayırlı ömür versin , uzun , sağlıklı yaşasınlar inşaallah.
Ama baba acısı bambaşka tarifi yok.
Toparlanmam zaman alacak günlerdir uyumuyorum.Ah nevreste ya hissiyatın ordan buraya kadar geçiyor
Toparlanmam zaman alacak günlerdir uyumuyorum.
Öyle canım :/Daha çok taze ya ilaç vs uyumaya çalış canım gelen giden olur ayakta nasıl durucan
Canım ablam benimGördüğüm konuştuğum herkese babanızı öpün, sevin, koklayın, sevdiğinizi ssöyleyin diyorum.
Canım ablam benim
Bonus canım ben çıkayım sana iyi geceler
Sohbet için sağol çok öptüm:)
Yarın babanı aramayı unutma:)
Sağol canım benimBen seni hep öpücüklü avatarınla hatırlıyorum Nevreste her mesajda güleryüzünle.
Şimdi böyle görünce üzüldüm cidden inş çabuk atlatırsınız bu süreci.
Ne zaman istersen iki kelam etmeye burdayım
Rüyanda mı gördün