Ya varya emzirmeyi cok ozlersin diyorlardi hiic ozlemedim gina gemsti cnku 2 sene emzirdim amaa asiri duskndu yani ... Allah sabir versn canim insallah uyutur seniEmziriyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya varya emzirmeyi cok ozlersin diyorlardi hiic ozlemedim gina gemsti cnku 2 sene emzirdim amaa asiri duskndu yani ... Allah sabir versn canim insallah uyutur seniEmziriyorum
Benimki de çok uyanıyor hala canım
Bir de öksürüyorum şu an burnum filan akıyor seslerime de uyanıyor
Ben külotlu çorapla yatırdım bu gece sizce rahatsız olur mu kızlar ya
Babaannesine giderken esofman altına giydirmistim, gelir gelmez uyudu çıkartamadım sadece eşofmanı çıkarttım ben de
Üşümez ya da rahatsız olmaz değil mi siz öyle yatırıyor musunuz
Yatırdığım olmuştur illaki kuzum soğuksa bi pijama geçir üstüne
Bizimde bazen ayni boyle oluyor yatirdigm olmustur kilotlu corapla da bisey olmaz insallah ustunu ortersn zten. Kiz sennki benimkinin yaninda bebe dusun 3 u doldurdu benmki de genede uyaniyorBenimki de çok uyanıyor hala canım
Bir de öksürüyorum şu an burnum filan akıyor seslerime de uyanıyor
Ben külotlu çorapla yatırdım bu gece sizce rahatsız olur mu kızlar ya
Babaannesine giderken esofman altına giydirmistim, gelir gelmez uyudu çıkartamadım sadece eşofmanı çıkarttım ben de
Üşümez ya da rahatsız olmaz değil mi siz öyle yatırıyor musunuz
Bizimde bazen ayni boyle oluyor yatirdigm olmustur kilotlu corapla da bisey olmaz insallah ustunu ortersn zten. Kiz sennki benimkinin yaninda bebe dusun 3 u doldurdu benmki de genede uyaniyor
Beni mi çağırdınİyi geceler kelebeekk, yine gel :)) midene dikkat et
Evet yoksa uyumuyor musunBeni mi çağırdın
Kiz ben emmeyi biraktirdim 1 hafta filan gecti bwkliyordum saf saf sabaha kdr deliksiz uyycam sanarak ama goruyorsun anlatmaya gerek yok da benmki huysuz iste yoksa geneli emmeden kwsnce uyanmadan uyuyorms geceAy allah yardım etsin ya benimki emmeyi bıraksa yatağı da ayırsam fazla uyanmaz gibi geliyor çünkü sese uyanıyor, yanında yatınca ister istemez ses oluyor oraya buraya dön filan
Belki ilk etapta zorluk çekerim ama alışır inşallah. Nasıl olacak bilmem ama ayırmak istiyorum artık odayı
Uyusam yazabilir miyim ki. Dur Bunu bir deneyeyimEvet yoksa uyumuyor musun
Yılbaşından sonra başlayacağım tekrar okumaya hatta 3 tane kitap aldım bu aySeninle kitap muhabbeti etmeyi özledim rahat rahat, sabah kalkma derdi olmadan
Çok bitkin kalıyorsun sanırım sen de vitamin filan al ihmal etme iyi geceler kelebekcim ❤
Acıktım demiyor da uykusu gelmişmişBen uyumaya çalışayım kızlar acayip bi hal geldi üstüme, tylol hottan galiba
Iyi geceler hepinize güzeldi sohbet iyi geldi ❤
Evet cnm ya inan cok yorucu olacagni bldgm icin cok zorlanana dek baslamiyorum ise iste smdilik .. gun ola harman ola bakal mDimi meslektaşım
çok başarılı bir denemeydi,daha olmasınUyusam yazabilir miyim ki. Dur Bunu bir deneyeyim
Bende tam dicektim tost saatlerjn diyeAcıktım demiyor da uykusu gelmişmiş
Hadi afiyet olsun, pardon iyi geceler :)
Dimi dimi, sonra yemeyene tonla lafBende tam dicektim tost saatlerjn diye
Benmde karnm ackti da uyuycam insallah yemeden hepinize iyi gecelerDimi dimi, sonra yemeyene tonla laf