🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Yatırdığım olmuştur illaki kuzum soğuksa bi pijama geçir üstüne

Bizimde bazen ayni boyle oluyor yatirdigm olmustur kilotlu corapla da bisey olmaz insallah ustunu ortersn zten. Kiz sennki benimkinin yaninda bebe dusun 3 u doldurdu benmki de genede uyaniyor

Bizimde bazen ayni boyle oluyor yatirdigm olmustur kilotlu corapla da bisey olmaz insallah ustunu ortersn zten. Kiz sennki benimkinin yaninda bebe dusun 3 u doldurdu benmki de genede uyaniyor

Ay allah yardım etsin ya benimki emmeyi bıraksa yatağı da ayırsam fazla uyanmaz gibi geliyor çünkü sese uyanıyor, yanında yatınca ister istemez ses oluyor oraya buraya dön filan
Belki ilk etapta zorluk çekerim ama alışır inşallah. Nasıl olacak bilmem ama ayırmak istiyorum artık odayı

Kiz ben emmeyi biraktirdim 1 hafta filan gecti bwkliyordum saf saf sabaha kdr deliksiz uyycam sanarak ama goruyorsun anlatmaya gerek yok da benmki huysuz iste yoksa geneli emmeden kwsnce uyanmadan uyuyorms gece

Seninle kitap muhabbeti etmeyi özledim rahat rahat, sabah kalkma derdi olmadan
Çok bitkin kalıyorsun sanırım sen de vitamin filan al ihmal etme iyi geceler kelebekcim ❤
Yılbaşından sonra başlayacağım tekrar okumaya hatta 3 tane kitap aldım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…