🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Anlamıyorum bi ara geçmişti şu an direk yattım kıpırdamak istemiyorum bile.
Yuvarlanıp gidiyorum işte.

Allah kolaylık versin kuzum zor tabi git gel uğraş

hadi ya çok geçmiş olsun tekrar gitcek misin doktora peki. randevu falan aldin mi bonus

babasi biraz daha sorumluluk alsa bu kadar sorun yasamam ama herşey üstüme kaliyo ya çocuğun sirt çantasına çöp poşeti koncak dedim diye en büyük boy çöp poşetini kocaniyla cantaya atmis naptin sen dedim çöp poşeti yazmışlar ya deftere diyo. dedim çocuğun kirlileri için istiyolar hergun koyuyorum. hergun gördüğün şeyi nasil yanlış koydun

ay neyse bonus ehliyet noldu ya ne zaman sinav

İşin zor gerçekten nasıl peki alisabildi mi tam güne, uykuları nasıl?

tam güne alıştı canım:) uykusu da akşamları çok direniyo. yuzumle sivilcelerimle oynicam diye uykuya dalamiyo. şimdi babasına birakip geldim babasi uyutuyo, bana direk vuruyo sivilce ver yüzünü ver diye çatlak ya

sen naptın beybisi nasil :)

mesela seslendi seslendi az önce çağırdı beni. gittim yanına:) yine yüzümle sivilcelerle oynamya çalıştı ben de geldim:) gidiyim mi diyorum git diyo. emin misin dedim emin dedi Allah'tan babasıyla uyuyo ve babasının sivilcesi yok

Benimki de iyice konuşmaya başladı eve gelir gelmez sarılıp öpmesini bi görsen :)) canım benim özlüyor belliki

Benim de gözümün altında ben var onunla oynamaya bayılıyor hanfendi :))

Benimki de iyice konuşmaya başladı eve gelir gelmez sarılıp öpmesini bi görsen :)) canım benim özlüyor belliki

yaaa masallah ozlemez mi ya:) daha cok minikler ya kiyamam boncuklara

Benim de gözümün altında ben var onunla oynamaya bayılıyor hanfendi :))

oynasa bişey değil yoluyo ya yüzüm hep tırnak yarasi sivilceler hep aciyo yolmaya çalıştığı için.

Sivilcelere niye taktı acaba :))

bilmiyom ki hiç tık tık oynuyo ya hoşuna gidiyo galiba :) uyudu galiba sesi de gelmiyo:) geçen gece iki oldu hala gözler açık sivilcelerle oynuyodu kızıp yatırdım ağlayarak uyudu oynarken dalamiyo da uykuya

sen ayağında sallamaya devam ediyo musun :)

Yok canım emerek uyuyor zaten gelir gelmez memede:)
Koşa koşa oturma odasına gidiyor kapıdan girer girmez yere yastık koyup yat diyor

Sınav haftaya çok uzadı dersleri sık sık veremediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…