Emel Sayınla mı
Samdanla sana dedim
Meraktan çatladık bee
ne desen haklısın vallaama vaktim hiç olmuyo çocuktan dolayı ben de meraktan catladim buralarda ne var ne yok diye ama alamanci gibi uzak kaldim
Anlamıyorum bi ara geçmişti şu an direk yattım kıpırdamak istemiyorum bile.
Yuvarlanıp gidiyorum işte.
Allah kolaylık versin kuzum zor tabi git gel uğraş
İşin zor gerçekten nasıl peki alisabildi mi tam güne, uykuları nasıl?
tam güne alıştı canım:) uykusu da akşamları çok direniyo. yuzumle sivilcelerimle oynicam diye uykuya dalamiyo. şimdi babasına birakip geldimbabasi uyutuyo, bana direk vuruyo sivilce ver yüzünü ver diye çatlak ya
sen naptın beybisi nasil :)
Ay deli yaa :))
tam güne alıştı canım:) uykusu da akşamları çok direniyo. yuzumle sivilcelerimle oynicam diye uykuya dalamiyo. şimdi babasına birakip geldimbabasi uyutuyo, bana direk vuruyo sivilce ver yüzünü ver diye çatlak ya
sen naptın beybisi nasil :)
mesela seslendi seslendi az önce çağırdı beni. gittim yanına:) yine yüzümle sivilcelerle oynamya çalıştı ben de geldim:) gidiyim mi diyorum git diyo. emin misin dedim emin dediAllah'tan babasıyla uyuyo ve babasının sivilcesi yok
Benimki de iyice konuşmaya başladı eve gelir gelmez sarılıp öpmesini bi görsen :)) canım benim özlüyor belliki
Benim de gözümün altında ben var onunla oynamaya bayılıyor hanfendi :))
yaaa masallahozlemez mi ya:) daha cok minikler ya kiyamam boncuklara
oynasa bişey değil yoluyo yayüzüm hep tırnak yarasi sivilceler hep aciyo yolmaya çalıştığı için.
Sivilcelere niye taktı acaba :))
bilmiyom ki hiçtık tık oynuyo ya hoşuna gidiyo galiba :) uyudu galiba sesi de gelmiyo:) geçen gece iki oldu hala gözler açık sivilcelerle oynuyodu kızıp yatırdım ağlayarak uyudu oynarken dalamiyo da uykuya
sen ayağında sallamaya devam ediyo musun :)
hadi ya çok geçmiş olsuntekrar gitcek misin doktora peki. randevu falan aldin mi bonus
babasi biraz daha sorumluluk alsa bu kadar sorun yasamam ama herşey üstüme kaliyo yaçocuğun sirt çantasına çöp poşeti koncak dedim diye en büyük boy çöp poşetini kocaniyla cantaya atmis naptin sen dedim çöp poşeti yazmışlar ya deftere diyo. dedim çocuğun kirlileri için istiyolar hergun koyuyorum. hergun gördüğün şeyi nasil yanlış koydun
ay neysebonus ehliyet noldu ya ne zaman sinav
Bonusummm
İyi akşamlar cümleten kızlarr nasılsınız ❤❤❤
Yok canım emerek uyuyor zaten gelir gelmez memede:)
Koşa koşa oturma odasına gidiyor kapıdan girer girmez yere yastık koyup yat diyor