🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Çok tatlı çok maşallah ama öldürdü beni banyo yapmak istemiyor kaçıyor
Kaçıp saklanmış resmen bu akşam küveti görünce. Ağlaya ağlaya yıkandı artık tam 1 hafta oldu mecbur ağlasın dedim ne yapayım

sudan mi korkuyo. ben plastik ördek veriyorum onları yuzduruyo en sevdiği oyuncakları götürüyo onları yıkıyo. bide biz sebamed kullanırken gözleri yaniyodu sampuandan. onu da sevmiyodu o yüzden.

sadece oyuncakları yikicaz diye götür sadece oyuncak yikayin yavas yavaş alıştır olmaz mi ki öyle

İnşallah canim ama acayip yoruldum belki izine ayrılınca biraktiririm diyorum bakalım artık

emzirmek cidden cok yorucu ben aşırı rahatlamistim biraktirinca. şimdi emmek yerime sürekli sarilmak istiyo geceleri :) daha kolay tavsiye ederim:)

sudan mi korkuyo. ben plastik ördek veriyorum onları yuzduruyo en sevdiği oyuncakları götürüyo onları yıkıyo. bide biz sebamed kullanırken gözleri yaniyodu sampuandan. onu da sevmiyodu o yüzden.

sadece oyuncakları yikicaz diye götür sadece oyuncak yikayin yavas yavaş alıştır olmaz mi ki öyle

Yok canım ya ne oldu bilmiyorum çok seviyordu banyoyu ama son 1 2 aydır kafayı yedirtti suya girer girmez bağırmaya başlıyor çıkmaya çalışıyor

Yok canım ya ne oldu bilmiyorum çok seviyordu banyoyu ama son 1 2 aydır kafayı yedirtti suya girer girmez bağırmaya başlıyor çıkmaya çalışıyor

her çocuğun bi sudan korkma zamani olur demekki onunki de başlamış canim. zamanla geçer ama seni de epey yorcak gibi. senin yerine babasi ya da babaannesi yikasin olmazsa. o zaman daha farklı davranabilir çünkü

Arabayı sürüyorum evet yani sürebiliyorum işte sınav alanında hocayla.

Kendi arabamızla bikaç kere çıktım bi ehliyeti alim daha rahat çıkarım

daha ne olcak bonus:) maşallah:) sınavdan da geçti mi tamam işte. ne güzel ehliyet sahibi olmak çok güzel bi anne olarak en çok sana lazım

her çocuğun bi sudan korkma zamani olur demekki onunki de başlamış canim. zamanla geçer ama seni de epey yorcak gibi. senin yerine babasi ya da babaannesi yikasin olmazsa. o zaman daha farklı davranabilir çünkü

Bugün tam olarak onu denemişler eşim izinliydi, yine küveti görünce kaçıp saklanmış 😂 tam sinsirella salona gidip köşeye oturuyor gözlerini de kapatıyor kimseye görünmediğini zannediyor 🥴

Biri bebe değil büyük baya ama diğerleri hayattan soğutuyo bazen.
Ben kızsam eşim he diyo iyice deliriyorum.

kızlar biraz daha karmaşık sorunlu olduğundan belki de yorulmussundur. erkekler düz yaratıklar ne kadar da olsa🙄
ben de sevmem sözümün üstüne tersinin denmesini özellikle çocuk konusunda

X