- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.525
hahhaaYok canım emerek uyuyor zaten gelir gelmez memede:)
Koşa koşa oturma odasına gidiyor kapıdan girer girmez yere yastık koyup yat diyor
Sınav haftaya çok uzadı dersleri sık sık veremediler
Zor ama en güzel zamanları büyüyünce manyak oluyolar
Zor ama en güzel zamanları büyüyünce manyak oluyolar
hahhaatam keyifci ya ne güzel:) hala emiyosa süper hasta olmaz bu kış kolay kolay :)
benimki şimdiden manyak meselabüyüyünce cami avlusuna birakcam bonus hele bi 18 olsun
Çok tatlı çok maşallah ama öldürdü beni banyo yapmak istemiyor kaçıyor
Kaçıp saklanmış resmen bu akşam küveti görünce. Ağlaya ağlaya yıkandı artık tam 1 hafta oldu mecbur ağlasın dedim ne yapayım
İnşallah canim ama acayip yoruldum belki izine ayrılınca biraktiririm diyorum bakalım artık
sudan mi korkuyo. ben plastik ördek veriyorum onları yuzduruyo en sevdiği oyuncakları götürüyo onları yıkıyo. bide biz sebamed kullanırken gözleri yaniyodu sampuandan. onu da sevmiyodu o yüzden.
sadece oyuncakları yikicaz diye götür sadece oyuncak yikayin yavas yavaş alıştır olmaz mi ki öyle
Deli ediyolar insanı kızdım ikisinede bi sürü
valla çocuk bakmak zor be bonus ben şimdiden bayrak cektim seni üç bebeyle yaş yas düşünemiyorum yani
Yok canım ya ne oldu bilmiyorum çok seviyordu banyoyu ama son 1 2 aydır kafayı yedirtti suya girer girmez bağırmaya başlıyor çıkmaya çalışıyor
Arabayı sürüyorum evet yani sürebiliyorum işte sınav alanında hocayla.
Kendi arabamızla bikaç kere çıktım bi ehliyeti alim daha rahat çıkarım
her çocuğun bi sudan korkma zamani olur demekki onunki de başlamış canim. zamanla geçer ama seni de epey yorcak gibi. senin yerine babasi ya da babaannesi yikasin olmazsa. o zaman daha farklı davranabilir çünkü
Biri bebe değil büyük baya ama diğerleri hayattan soğutuyo bazen.
Ben kızsam eşim he diyo iyice deliriyorum.