🖤 🎧 Söylenecek Çok Şey Var 🎧 🖤

Zamanın olmadığı için mi? Eşim geçti bu hafta ehliyetini alacak inşAllah 😊 ne zaman araba muhabbeti açılsa aklıma sen geliyorsun 😊

Kurs ders yazamadı bi türlü cums günüm boş geçti blok ders alırsam 3 kerede bitiyo şimdi konuştum öbür hafta sınava giriyomuşum

Ben çok şükür idare ediyorum, mahkemem değişti işlerimi toparlıyorum yarın yeni yerime geçeceğim. Bilmiyorum içim sıkılıyor anneannemden dolayı muhtemelen :KK43:

Siz nasılsınız özledim sizlerle sohbet etmeyi

Biz burdayız kuzum ne zaman istersen iyi ol yeter ki

ben yaaa😍😍 o kadar uzun zamandır yokum ki ben bile bilmiyorum en son hangi yüzyılda gelmiştim 😂

napiyonuz bonusum😍😘 nasılsın topigin hayırlı uğurlu olsun canım benim:)

Sağol samdanım özledik seni gerçekten herkes özledi.
Ben iyi sayılırım şükür sen iyimisin?
İşe başladın dimi?

İşe başladın dimi?

offf ben de sizi çok özledim ya. başladım canım yoğun çalışıyorum ama. eve gidince yemek yapıyorum çocukla biraz oynayip yatirmaya gidiyorum. sagolsun o kadar çok direniyo ki ben de onla uyuyup kaliyorum her seferinde:KK70: :KK70:

alerjisi nuks etti diyette, hasta diş cikariyo halim baya moktan hallice yani:KK70: :KK70: ama çok şükür en azından işe gidince yoğun da olsa kafa dinliyorum:)

senin hala geçmedi mi ya baş dönmesi falan. şimdi yazmissin okuyunca üzüldüm. iyi misin peki genel olarak bonusum

offf ben de sizi çok özledim ya. başladım canım yoğun çalışıyorum ama. eve gidince yemek yapıyorum çocukla biraz oynayip yatirmaya gidiyorum. sagolsun o kadar çok direniyo ki ben de onla uyuyup kaliyorum her seferinde:KK70: :KK70:

alerjisi nuks etti diyette, hasta diş cikariyo halim baya moktan hallice yani:KK70: :KK70: ama çok şükür en azından işe gidince yoğun da olsa kafa dinliyorum:)

senin hala geçmedi mi ya baş dönmesi falan. şimdi yazmissin okuyunca üzüldüm. iyi misin peki genel olarak bonusum

Meraktan çatladık bee :işsiz:

Anlamıyorum bi ara geçmişti şu an direk yattım kıpırdamak istemiyorum bile.
Yuvarlanıp gidiyorum işte.

Allah kolaylık versin kuzum zor tabi git gel uğraş

İşe başladın dimi?
Anlamıyorum bi ara geçmişti şu an direk yattım kıpırdamak istemiyorum bile.
Yuvarlanıp gidiyorum işte.

Allah kolaylık versin kuzum zor tabi git gel uğraş

İkinize de geçmiş olsun kızlar :KK43:

X