Şöyle Seksi bir şey olsun

vallahi ben bir ara buram buram seksi kokuyordum ama parfümüm bitti işin ilginç tarafı da, parfüm artık piyasadan kalktı.. frenzy diye bir parfüm.. altın sarısı, siyah bir şişede.. şişesi cam değil ama...bulabilirsen, al derim..

dior addict,lancome hypnose cnm ikiside çok sexsi kokular hemde çokk kaydirigubbakcemile3

Lancome
Hypnose kesinlikle cok guzel ben kullaniyorum esiminde hosuna gidiyor:)

christian lacroix kesinlikle süper bi koku..zengin olsam hergün bi şişeyi alır boşaltırdm

canım daha önce açılmış konu.baya da yazılmış bişeyler.bakmanı öneririm. 2. sayfada en sexi parfümler diye bi başlık altında.

şekerli seksi mi temiz seksi mi olacak,meyveli seksi mi??? :)
bence önce tarzını,ten rengini,daha önce kullandığın parfümleri ve yaşını bildirmelisin.Benim için dior addict acayip seksş bir parfümken sen 20 yaşındaysan bayıcı bir parfüm olabilir :)

19 20 yaş sarışın için enn seksi parfüm önerilerii ??? :)

bnde başlığı yeni gördüm 16 yaşındayım.bana hangi parfümü önerirsiniz?
buğday tenliyim.şekerli kokulardan hoşlanırım.ama birazda sexi olsun istiyorum.
insanlar yanımdan geçerken parfümümü sorsunlar istiyorum.
şimid burberys weekend kullanıyorum.ondanda mutluyum.
ama bitcek yeni konular denemek istiyorum
yardım edin lütfen :))

16 yaşındaki biri burberry weekend bence çok ağır bir koku. daha fresh bişeyler denemelisin... Daha yaşın genç.. Seksi kokmak için bu kadar acele etme...

parfümde mesele tamamen zevk meselesi.duyularımız karar veriyo.rush ı hiç sevmem mesela.hatta nefret ederim.otobüse rush sıkmış biri binsin atlayasım gelir otobüsten.ama o kadar çok kullanan var ki.demek ki onlara güzel geliyor.bana ağır gelen başkasına hafif geliyor.bi de ten üzerinde çok değişiyor tabi.çok göreceli bu parfüm meselesi.

16 yaşındaki biri burberry weekend bence çok ağır bir koku. daha fresh bişeyler denemelisin... Daha yaşın genç.. Seksi kokmak için bu kadar acele etme...

bana hiçde ağır gelmedi burbery weekend hatta çokda memunum ama daha değişik şeyler denemek istiyorum.

Hugo Boss intense'i de çok seviyorum ben.. Gece veya kışın onu kullanıyorum. Deneyebilirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…