Şöyle buyrun

Allah mutluluğunuzu daim etisn, iyi günlerde ağzınızın tadıyla ,çoluğunuzla çocuğunuzla yaşayın inşallah..

çoooookkkkk güzel bayıldım canım güle güle oturun..çok zevkli şu şark köşesi gibi yaptığın odadaki minderleri nerden aldığını sorabilir miyim benim de boş odam var ben de böyle bi şey düşünüyorum:)bu arada bebişte hayırlı olsun:)))

çok güsel evın papatycım.sağlıkla ve huzurla oturun.güzel günlerde canm.çok ferah ve çok klabalıkgelmıyor göze maşalahhhh

güzel döşenmiş evin, mutluluklar dilerim..

aklıma takılan bir nokta var neden tüm yerler fayans?
soğuk olmuyor mu??
yazın serin kışın soğuk oluyor tabii neden yerlerin fayans old. yapana sormak lazım tatlım gamyoncuiremsu
ben bu evi hatırlıyorum daha önce koymuştun galiba
hatta galiba değil kesin
diğer topikten transfer oldumm ondandır fıstık kaydirigubbakcemile3
canım gule gule otur yatak ortun nerden cok merak ettım
annem almıştı ya siirt ya diyarbakırdandı...
şuan eşimin tayin nedeniyle urfada oturuoz ve burdan aldım minderlerii cnm :CüvCüv:

evin çok güzel gerçekten özellikle mutfağına bayıldım kocaman güle güle oturmak nasib etsin rabbim minik paşanızla

salon halıların ablamın kolidor halılarından.yine salondaki örtülerin telkırmamı deniyordu,diyer ablamın örtülerinden.bikaçtanedaha var görünce sanki onların evleri aklıma geldi.huzurlu mutlu dogacak bebegizle mutlu yaşayın inşallah.

bizim salonun bi köşesinede yaptık şark köşesi ve cok hoş oldu seninde öyle olmuş canım güle güle oturmanı dilerim bebek için de hayırlı olsunnnnn

sağolunn kızlarrrr........
nazli hilal belki ablanımdır olamaz mııı:)

allah eşinle bebeğnle ömür boyu huzurlu oturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…