Erken gebelik testi silik çizgi

tugceee45

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2025
19
4
1
30
Merhaba arkadaşlar 11 aylık evliyim çocuk çok istiyordum ve ilk zamanlar hemilelik için demeler yaptık ama hep testler negatifti 2 3 aydır bıraktım zamana artk testte belli belirsiz bir çizgi görüyorum hamile olabilir miyim daha önce bu durumu yaşayıp hamile cıkanlar oldu mu ? Yoksa kendi kuruntum mu bilenler paylaşabilirler mi ?

Eklentiler

• 1000061937.webp
    1000061937.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 36
  • 1000061938.webp
    1000061938.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 38
Merhaba çizgi kaç dakika içinde çıktı markası ne adetinize kaç gün var öğrenebilir miyim

Merhaba çizgi kaç dakika içinde çıktı markası ne adetinize kaç gün var öğrenebilir miyim
1 dakika içinde gözüktü hemen freely markası vardı elimde onu denedim ama regl tarihim benim çok düzensiz 45 60 gün sürebiliyor o sebepten son tarihimi hatrlayamiyorum 😞

Merhaba arkadaşlar 11 aylık evliyim çocuk çok istiyordum ve ilk zamanlar hemilelik için demeler yaptık ama hep testler negatifti 2 3 aydır bıraktım zamana artk testte belli belirsiz bir çizgi görüyorum hamile olabilir miyim daha önce bu durumu yaşayıp hamile cıkanlar oldu mu ? Yoksa kendi kuruntum mu bilenler paylaşabilirler mi ?
Bence gebelik var ve daha yeni olduğu için silik çizgi ama gözle görülüyor .Herşey gönlünüzce olsun rabbim size de nasip etsin İnşlh 🙏🌸

Back
X