- 20 Ekim 2009
- 4.429
- 4.946
- 723
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Aslında İslam dinini kadına en çok el üstünde tutan dindir.Ama özüne inebilene ve dini kendine göre yorumlamayanlar bunu görebilir şu an kadına değer vermeyen bi din gibi lanse ediliyor erkekler tarafından işlerine öyle geliyor o hoca gorunumlulerinTövbeler olsun ya.
Bana kabus gibi gelen şeyler iyi geliyor yani.
Arap diyince bana kafada o tuhaf şeyle gezen, parası olan ama görgüsüz, kadına değer vermeyen, eliyle pilav yiyen fln tipler geliyor. Ben yolumu değiştiririm şahsen
Zevkler türlü türlü tabii
Sınırlarını biliyor olması eşinizin çok güzel . Mutluluklar dilerimEşim çok hassas değil bence. Sadece ibadetlerini yapıyor bi de çok kısa şortlar giymiyor onun dışında farklı bir giyim ve yaşama biçimi yok. Benden de bir şey beklemiyor bu konuda. Zaten sorun etse başta yapamazdım.
Aynen ya .IVX. Selmanın 5. Hanımı olmak istemiyorumgerçi onlarda hiç olmazsa para var bizim çulsuzlarda ne var
Dini yorum yasak, ban yemek istemiyorum. Ancak mealini okudum ben. Bahsettiğiniz gibi değil. Kendi okuduğumu biliyorumAslında İslam dinini kadına en çok el üstünde tutan dindir.Ama özüne inebilene ve dini kendine göre yorumlamayanlar bunu görebilir şu an kadına değer vermeyen bi din gibi lanse ediliyor erkekler tarafından işlerine öyle geliyor o hoca gorunumlulerin
Nerden bulursun bılemıyorum .Ya ben ?
Alakası yok. Aslında konu sahibinin istediği İslam'a çok çok uygun çünkü din erkeklere o şekilde olmasını emrediyor ama günümüzde hiç kimse dört dörtlük müslüman değilBence sizin gerçeklikle hayal dünyasını ayırt etmede sorununuz var.
İslamın şartları belli, kadınla erkeği eşit görmüyor ki.
Yani romantizm fln beklentiniz biraz hayalperestlik bana göre.
İşte okumamanın, sürekli Hint, Arap dizisi izlemenin cehaletle buluşması.Arapça konuşma bile çekici geliyor jsjsjsj
Ben nerelere gideyimherkes italyan erkeği beğenirken benim eşgal vizyonu...
Hayatınızda o dizide gordugunuz disinda kac kez arap erkegi tanidiniz,romantikligine tanik oldunuz ? Iste bunlar hep beyin yakacak kadar cok dizi izlemekten.Koreliler bitti de simdi furya romantik arap erkegi sanirim.
Offff
Eh değişmişlerdir tabii de o değişim de bana göre yeterli değil. Kafasına o tuhaf şeyi takıp entari giymiyordur ama içi yine aynıdır.
Valla hiç romantik olamayacağım, bir üniversitede şerri hukuk alanında uzman bir öğretim görevlisi işte umrede hapse atmışlar. Beni medeni hukuka teslim edin diye ağlıyor devlete yalvarıyor.
Şu zamanda da eski dönem aşkına fln da güzelleme yapacağım diye Ortadoğulu erkeklerle gezmem yani. Gezende de akıl sorgularım
Yorulma ..Araplar buraya geliyor.. Ama 15 yaşından büyüksen kuma olabilirsin ancakSelam kızlar.
Umarım linçlenmem belki de linçlenirim bilmiyorum. Erkek arkadaşım oldu ama sevemedim o kemikleşmiş sevgiyi henüz bulamadım sevilsem de sevsem de. Hani herkesin kafasında belli bir ilişki çeşidi vardır hani heh bundan olsun dediği. Benim de şu ki;
Pedar dizisi var İran dizisi orada bir çift var Hamidle Leyla.
Normal günlük yaşamda ise
Hani Instagram'da görüyoruz. Böyle arabic çiftler. Kız kapalı İslami boyutta. Erkek de öyle. Arap gibi ya da işte Azeri ya da Fas mı ne tam bilmiyorum öyle çiftler var hani. Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.
Öyle bir ilişki istiyorum.jsjsj yani öyle insanlarla nasıl tanışabilirim ki. Adım atmayı sevmem. İlla beklerim. Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim? Şöyle kara kaşlı kara gözlü minnak burunlu bebek gibi sevecek tipler jsjjs
Edit: örnek foto attım diziden jsjsj.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?