• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şöyle bir ilişki isteğim var ama...

Tövbeler olsun ya.
Bana kabus gibi gelen şeyler iyi geliyor yani.
Arap diyince bana kafada o tuhaf şeyle gezen, parası olan ama görgüsüz, kadına değer vermeyen, eliyle pilav yiyen fln tipler geliyor. Ben yolumu değiştiririm şahsen
Zevkler türlü türlü tabii
Aslında İslam dinini kadına en çok el üstünde tutan dindir.Ama özüne inebilene ve dini kendine göre yorumlamayanlar bunu görebilir şu an kadına değer vermeyen bi din gibi lanse ediliyor erkekler tarafından işlerine öyle geliyor o hoca gorunumlulerin

Eşim çok hassas değil bence. Sadece ibadetlerini yapıyor bi de çok kısa şortlar giymiyor onun dışında farklı bir giyim ve yaşama biçimi yok. Benden de bir şey beklemiyor bu konuda. Zaten sorun etse başta yapamazdım.
Sınırlarını biliyor olması eşinizin çok güzel . Mutluluklar dilerim

Aslında İslam dinini kadına en çok el üstünde tutan dindir.Ama özüne inebilene ve dini kendine göre yorumlamayanlar bunu görebilir şu an kadına değer vermeyen bi din gibi lanse ediliyor erkekler tarafından işlerine öyle geliyor o hoca gorunumlulerin
Dini yorum yasak, ban yemek istemiyorum. Ancak mealini okudum ben. Bahsettiğiniz gibi değil. Kendi okuduğumu biliyorum

çok güzel bir düşünce.
öncelikle tebrik ederim
hem ilahi aşk ,hem aşk hem sade bir yaşam .
aslında içten içe herkesin istediği ama yaşm tarzı olarak uymadığı için linçlemeyi seçtiği bir yaşam :)
insan özünde ilahi aşkı arar ve onu bir insanın sevgisinde bulduysa,ALLAHA olan muhabbeti daha da çok artar.
inş gönlüne göre birini bulursun.
bunun için sadece kalpten dua etmelisin
çarşıda ,pazarda bulunacak birşey değil bu.
linç yorumlarına da aldırma
bu kkda medeni hayat tarzı sandıkları şeyleri yaşayıp aldatılan ,eziyete uğrayan daha fazla
gelip bir de araplara sararlar,sadece gülüyorum .

Bence sizin gerçeklikle hayal dünyasını ayırt etmede sorununuz var.
İslamın şartları belli, kadınla erkeği eşit görmüyor ki.
Yani romantizm fln beklentiniz biraz hayalperestlik bana göre.
Alakası yok. Aslında konu sahibinin istediği İslam'a çok çok uygun çünkü din erkeklere o şekilde olmasını emrediyor ama günümüzde hiç kimse dört dörtlük müslüman değil🤷🏻‍♀️

Arapça konuşma bile çekici geliyor jsjsjsj

Ben nerelere gideyim :KK70: herkes italyan erkeği beğenirken benim eşgal vizyonu...
İşte okumamanın, sürekli Hint, Arap dizisi izlemenin cehaletle buluşması.
Kızım sen hayatında kaç Arap gördün aile içi yaşamına tanık oldun? Hangi hayal dünyasındasın bi de burda “cınım sini niyi linçliyilim” diyorlar.
Dizi bunlar dizi alooo, bunun gazıyla gidip bi Suriyeliye, Afgana yapışıp hayatını kaydırma.
İstersen Müge Anlı Afganla evlenen Türk kızı diye bi arat da o safı bi izle bakalım yaşamı nasılmış. 2 namaz kıl desek kılmazsın elin adamı yaptırınca mı ibadet hoşuna gidecek?

Arabistan da erkekler birden fazla kadınla nikahlaniyor yalniz.Bu kadar romantik olmayin.İran'da da mecburi basörtüsü takarsınız.O ülkede kadınların gercek yaşamlarını anlatan kitaplar okumanızı öneririm.Kendinize ve ailenize göre birini bulursunuz umarim .Sizden daha muhafazakar bi erkekle yapabilir misiniz onu da bi düşünün.

Herkesin ilişki beklentisi birbirinden farklıdır. O sebeple linçlenecek bir şey yok.
Ancak hayatın doğal akışına uygun şekilde beklentileri düzenlemek gerek.
Çevreniz nasıl, ilişkileriniz bugüne kadar nasıldı? Şekle çok takılmayın sağlam karakterli, merhametli, anlayışlı birbirinize uyum(boy, dini algı, yaşamdan beklentiler vs...) sağladığınız bir kişiyle mutlu bir evlilik diliyorum.

Araplarında kendi içlerinde huyu pis olanları var dogru insanı bulabilmek önemli olan Arap vs olması o dini mükemmel yaşadığını göstermiyor maalesef. Gayette güzel dokunuyorlar bakıyorlar laf bile atıyorlar :))) doğru insan lazım

Hayatınızda o dizide gordugunuz disinda kac kez arap erkegi tanidiniz,romantikligine tanik oldunuz ? Iste bunlar hep beyin yakacak kadar cok dizi izlemekten.Koreliler bitti de simdi furya romantik arap erkegi sanirim.
Offff 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Eee İran ve Arabistanda da romantik, yakışıklı Türk erkeği furyası varmış, Kıvanç Tatlıtuğ dizilerini izleyip izleyip böyle fikirlere kapılmışlar ama gerçeğini herkes biliyor :halay: İranda mollalar Türk dizilerini yasaklamışlar, sebep de kadınlarin dizileri izleyip kocalarının da Türk erkekleri gibi güzel giyinmesini, romantik davranmalarini istemesi :bicak::halay:Dizi dediğiniz de, sosyal medya dediğiniz de yalan dolan kurgu, sokakta kac Kivanc Tatlitug var, gerçek Brad Pitt bile karısına çocuğuna dayak atmış TVde görünen şeylere inanmamak gerek yani.

Son düzenleme:
Romantik Arap erkeği falan da yalan, saçının teli görünse ahlak zabıtası olan romantik erkekler sokak ortasında gelip güzelce sopalıyorlar, o zaman görürsünüz romantizmi. Şaka bir yana, demokratik bir ülkede yaşayıp Arabistana marabistana özenmek gerçekten büyük aptallık, elinizdekini kıymetini bilin derim bu kadar yazıyorum. Sosyal medya TV MV zaten yalan, tek gerçek var o da elimizdeki demokrasi ve insan hakları (iyi ya da kötü) ya kıymetini bilirsiniz ya da Faysalın 4. eşi olursunuz o kadar. Özenecekseniz de akıllıca özenin kardeşim, kölelik düzenine de özenilmez ki:KK51:

Eh değişmişlerdir tabii de o değişim de bana göre yeterli değil. Kafasına o tuhaf şeyi takıp entari giymiyordur ama içi yine aynıdır.
Valla hiç romantik olamayacağım, bir üniversitede şerri hukuk alanında uzman bir öğretim görevlisi işte umrede hapse atmışlar. Beni medeni hukuka teslim edin diye ağlıyor devlete yalvarıyor.
Şu zamanda da eski dönem aşkına fln da güzelleme yapacağım diye Ortadoğulu erkeklerle gezmem yani. Gezende de akıl sorgularım

Bizim topraklardan çıkan en doğru söz: Yallah Arabistan'a

Valla öyle, çok seviyorsanız Arap kültürünü yallah ama sonra nerde demokrasi nerde adil mahkeme diye ağlamak yok :halay:

Selam kızlar.

Umarım linçlenmem belki de linçlenirim bilmiyorum. Erkek arkadaşım oldu ama sevemedim o kemikleşmiş sevgiyi henüz bulamadım sevilsem de sevsem de. Hani herkesin kafasında belli bir ilişki çeşidi vardır hani heh bundan olsun dediği. Benim de şu ki;

Pedar dizisi var İran dizisi orada bir çift var Hamidle Leyla.
Normal günlük yaşamda ise
Hani Instagram'da görüyoruz. Böyle arabic çiftler. Kız kapalı İslami boyutta. Erkek de öyle. Arap gibi ya da işte Azeri ya da Fas mı ne tam bilmiyorum öyle çiftler var hani. Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.

Öyle bir ilişki istiyorum.jsjsj yani öyle insanlarla nasıl tanışabilirim ki. Adım atmayı sevmem. İlla beklerim. Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim? Şöyle kara kaşlı kara gözlü minnak burunlu bebek gibi sevecek tipler jsjjs

Edit: örnek foto attım diziden jsjsj.
Yorulma ..Araplar buraya geliyor.. Ama 15 yaşından büyüksen kuma olabilirsin ancak

Back