- Konu Sahibi duvarsaatii
-
***denk gelmemOkuduğunuzu algıladığınız bi ütopyada görüşmek dileğiyle. Umarım eczanenize denk gelmemişimdir muadil ilaç diye sağlığımdan olmak istemem.
Allah'tan iste sadece Allah'tan o sana gönlündekini gönderecektir ... Öyle güzel öyle temiz birşey istiyorsun ki imkansız değil ama Allah ol derse olur senn onun yolundan şaşma
Ya hahajha. Muadil ilaç orijinal ilaç ile aynı etken maddeyi içeren ilaçtir. Dünya sağlık örgütünün ve sağlık Bakanlığı'nın onay vermediği hiç bir ilaçta muadil ilaç olamaz. Oraya doktorun yazdığı ilaçlar ile eczaneden ciktigimiz ilaçları İTS yani ilaç takip sisteminden karekod okutarak çıkış yapıyoruz. Her ayda yetkililer gerek elektronik ortamdan gerekse manuel tuttuğumuz recetelerden inceleme yapıyorlar. Verdiğimiz her ilacı sağlık bakanlığına bildiriyoruz, ki eczacıların muadil ilaç vermeye hakları da vardır gidip inceleyin yasaları.Okuduğunuzu algıladığınız bi ütopyada görüşmek dileğiyle. Umarım eczanenize denk gelmemişimdir muadil ilaç diye sağlığımdan olmak istemem.
Gahahahahhshahahsh tamam canım hadi 100 aldın hadi. Algılar kapanmış yazık günah cidden.Ya hahajha. Muadil ilaç orijinal ilaç ile aynı etken maddeyi içeren ilaçtir. Dünya sağlık örgütünün ve sağlık Bakanlığı'nın onay vermediği hiç bir ilaçta muadil ilaç olamaz. Oraya doktorun yazdığı ilaçlar ile eczaneden ciktigimiz ilaçları İTS yani ilaç takip sisteminden karekod okutarak çıkış yapıyoruz. Her ayda yetkililer gerek elektronik ortamdan gerekse manuel tuttuğumuz recetelerden inceleme yapıyorlar. Verdiğimiz her ilacı sağlık bakanlığına bildiriyoruz, ki eczacıların muadil ilaç vermeye hakları da vardır gidip inceleyin yasaları.
Böyle iq'su düşük şeyler söylemeyin bir daha ortamda bilen birine denk gelirsiniz sonra siz "omuzlarda taşınan ev hanımı"nı bozarlar renginiz şekliniz şemaliniz değişir yazık olur dikkat edin
Askdkflflg ya ne alaka ne alakaaaSize banlanmadan kendimi nasıl ifade edeceğimi düşünüyorum bulamıyorum. Çevrenizde 4 eşi olmayan muhafazakar aile olmasının nedeni; kadınlara en büyük değeri veren ulu önderimizdir. O özendiğiniz arabic yaşam standartları gelince görürüz kimin kaçıncı tura döndüğünü.
Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim?
Bu kadar güleceğinize keşke yanıldım deyip çekilseydiniz. Bilmediğini kabul etmek de erdemdir :) sahte ilaç diyecektiniz yanlışlıkla muadil dediniz herhalde. Muadil ilaç gayet normal bir şey. Doktorlar da hastalarına sık sık muadil ilaç yazar. Hatta bazı muadiller şu anda asıl ilaçtan daha fazla kullanılıyor.Gahahahahhshahahsh tamam canım hadi 100 aldın hadi. Algılar kapanmış yazık günah cidden.
Muadil ilaç açıkladı bana dnsndndndn
o kadar uzağa gitmeye hacet yok trabzona göçseniz de olur
Allah hayırlısını versin öncelikle. Sanırım muhafazakarla mütedeyyin yani dindarı ayırmanız lazım. Muhafazakar tutucu yani.Selam kızlar.
Umarım linçlenmem belki de linçlenirim bilmiyorum. Erkek arkadaşım oldu ama sevemedim o kemikleşmiş sevgiyi henüz bulamadım sevilsem de sevsem de. Hani herkesin kafasında belli bir ilişki çeşidi vardır hani heh bundan olsun dediği. Benim de şu ki;
Pedar dizisi var İran dizisi orada bir çift var Hamidle Leyla.
Normal günlük yaşamda ise
Hani Instagram'da görüyoruz. Böyle arabic çiftler. Kız kapalı İslami boyutta. Erkek de öyle. Arap gibi ya da işte Azeri ya da Fas mı ne tam bilmiyorum öyle çiftler var hani. Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.
Öyle bir ilişki istiyorum.jsjsj yani öyle insanlarla nasıl tanışabilirim ki. Adım atmayı sevmem. İlla beklerim. Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim? Şöyle kara kaşlı kara gözlü minnak burunlu bebek gibi sevecek tipler jsjjs
Edit: örnek foto attım diziden jsjsj.
Orada beni anca Trabzonlu bulur. Eski sevgilim trabzonluydu jsjsjjs
Anlaşamiyorum da.
Dindar birisiyle evlenirsen 4.eşi olursun tarzı şeyler yazmışlar yukarda okumadınız herhalde
İroni yapmıştım. Muadil ilacı bilmesem ya. Anlatmaya çalıştığım şey de şuydu; bu kadar başka anlıyorsunuz muadili diye bambaşka bir ilaç verirsiniz sağlığımdan olurum diye ironi.Bu kadar güleceğinize keşke yanıldım deyip çekilseydiniz. Bilmediğini kabul etmek de erdemdir :) sahte ilaç diyecektiniz yanlışlıkla muadil dediniz herhalde. Muadil ilaç gayet normal bir şey. Doktorlar da hastalarına sık sık muadil ilaç yazar. Hatta bazı muadiller şu anda asıl ilaçtan daha fazla kullanılıyor.
Bu arada konu buraya nasıl geldi
Sadece muadilin değil ironinin de anlamını bilmiyormuşsunuz :) bir de cahille muhatap falan diye durum atmışsınız inanılmaz bir özgüvenİroni yapmıştım. Muadil ilacı bilmesem ya. Anlatmaya çalıştığım şey de şuydu; bu kadar başka anlıyorsunuz muadili diye bambaşka bir ilaç verirsiniz sağlığımdan olurum diye ironi.
Gerçekten inanamıyorum.
Büyük harflerle yazıp üstümü başımı yırtcam şimdi. Muadil diye bambaşka bir ilaç diyorum. Okuduğunu anlamıyor ya, hoş sizin de geri kalır yanınız yok. Off. İki eğlenip gülmeye geldiğim yerden sinir hastası olup çıkıcam şimdi. Okuduğunuzu anladığınız zaman gelin ya da salın beni. Bir de anlamadığınız diye anlatmaya çalışmış kıyamam. Asıl sorun benim anlamamam değil onu napıcaz?Sadece muadilin değil ironinin de anlamını bilmiyormuşsunuz :) bir de cahille muhatap falan diye durum atmışsınız inanılmaz bir özgüvenmuadil ilaç verilince bambaşka bir ilaç verilmiş olmuyor işte anlamadığınız nokta bu. Aynı işlevi gören ilaç veriliyor. Yani sağlığınızdan olacağınız bir şey yok.
“Linçlenmem belki de linçlenirim “,demenizden sonra linçlenmeniz kaçınılmaz olmuş ,beğenmedimler sıralanmış.Selam kızlar.
Umarım linçlenmem belki de linçlenirim bilmiyorum. Erkek arkadaşım oldu ama sevemedim o kemikleşmiş sevgiyi henüz bulamadım sevilsem de sevsem de. Hani herkesin kafasında belli bir ilişki çeşidi vardır hani heh bundan olsun dediği. Benim de şu ki;
Pedar dizisi var İran dizisi orada bir çift var Hamidle Leyla.
Normal günlük yaşamda ise
Hani Instagram'da görüyoruz. Böyle arabic çiftler. Kız kapalı İslami boyutta. Erkek de öyle. Arap gibi ya da işte Azeri ya da Fas mı ne tam bilmiyorum öyle çiftler var hani. Birlikte hem ibadet hem sade bir yaşam. Bebek gibi seviliyorlar ama ilişkinin ortasında ilahi bir aşk var.
Öyle bir ilişki istiyorum.jsjsj yani öyle insanlarla nasıl tanışabilirim ki. Adım atmayı sevmem. İlla beklerim. Ama beklesem ne olur Ne yapayım tası tarağı toplayıp Arabistan'a mi göçeyim? Şöyle kara kaşlı kara gözlü minnak burunlu bebek gibi sevecek tipler jsjjs
Edit: örnek foto attım diziden jsjsj.
“Linçlenmem belki de linçlenirim “,demenizden sonra linçlenmeniz kaçınılmaz olmuş ,beğenmedimler sıralanmış.
“Kendi benliğime ,var oluşuma saygı duymamanıza hazırım ,vurun beni” ..demiş bu cümle :) Vuran da vurmuş
Kendinizi çok güzel ifade etmişsiniz ve kendinizden son derece emin, ne istediğini bilen bi insan figürü .
Esas meseleniz olan konu içeriğiniz ile bi yorum yapamayacağım ,hiç bi fikrim yok ama umarım hayalleriniz gercek olur
Muadil ilaç diye sağlığımdan olmak istemem, demiş .Sadece muadilin değil ironinin de anlamını bilmiyormuşsunuz :) bir de cahille muhatap falan diye durum atmışsınız inanılmaz bir özgüvenmuadil ilaç verilince bambaşka bir ilaç verilmiş olmuyor işte anlamadığınız nokta bu. Aynı işlevi gören ilaç veriliyor. Yani sağlığınızdan olacağınız bir durum yok. Muhtemelen farkında bile olmadan bir sürü muadil ilaç kullandınız
Burası sanal alem herkes bir türlü stres atıyor herkes kendi yarasından, kendi eksiğinden bazen hayal kırıklarından bazen can sıkıntısından bazen kendilerini kendilerine bile ispat çabasından.İroni yapmıştım. Muadil ilacı bilmesem ya. Anlatmaya çalıştığım şey de şuydu; bu kadar başka anlıyorsunuz muadili diye bambaşka bir ilaç verirsiniz sağlığımdan olurum diye ironi.
Gerçekten inanamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?