- 10 Ekim 2014
- 31.848
- 142.639
- 798
- Konu Sahibi duvarsaatii
-
Sınırlarını biliyor olması eşinizin çok güzel . Mutluluklar dilerim
Hiç kimse kapıda bu kadar güzel beliremezdiFeristahin fantazileri gibi bir konu olmuş yalnız.
"Once adeleleri bi yarım saat sonra da kendisi belirdi kapida".....
Linçlemelik bir şey yok bunda. İnşallah bulursunuz istediğiniz gibi birini. Yalnız aklıma şunu getirdi hayaliniz
Eki Görüntüle 3290995
Aslında tek tük dizi izledim hayatımda. Beyin yakmayı bırak evimde TV yok. Hiç hiç sevmem.Hayatınızda o dizide gordugunuz disinda kac kez arap erkegi tanidiniz,romantikligine tanik oldunuz ? Iste bunlar hep beyin yakacak kadar cok dizi izlemekten.Koreliler bitti de simdi furya romantik arap erkegi sanirim.
Offff
Namaz kılıyorumİşte okumamanın, sürekli Hint, Arap dizisi izlemenin cehaletle buluşması.
Kızım sen hayatında kaç Arap gördün aile içi yaşamına tanık oldun? Hangi hayal dünyasındasın bi de burda “cınım sini niyi linçliyilim” diyorlar.
Dizi bunlar dizi alooo, bunun gazıyla gidip bi Suriyeliye, Afgana yapışıp hayatını kaydırma.
İstersen Müge Anlı Afganla evlenen Türk kızı diye bi arat da o safı bi izle bakalım yaşamı nasılmış. 2 namaz kıl desek kılmazsın elin adamı yaptırınca mı ibadet hoşuna gidecek?
Çok teşekkür ederim .Herkesin ilişki beklentisi birbirinden farklıdır. O sebeple linçlenecek bir şey yok.
Ancak hayatın doğal akışına uygun şekilde beklentileri düzenlemek gerek.
Çevreniz nasıl, ilişkileriniz bugüne kadar nasıldı? Şekle çok takılmayın sağlam karakterli, merhametli, anlayışlı birbirinize uyum(boy, dini algı, yaşamdan beklentiler vs...) sağladığınız bir kişiyle mutlu bir evlilik diliyorum.
Ay bu çok fenaymış cidden jsjsjdjdj.
Öncelikle kutsal kitapları gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Özellikle kadınlar ile ilgili kısımları...Evet işte bunu demek istiyorum. İslam'ı gerçek emirlere göre yaşayan insan çiçek gibi davranır..
İşte istediğim bu.
Çok teşekkür ederim .
Bugüne kadar olan ilişkilerim bunlara en zıt tiplerdi. Genelde free, kariyer odaklı, akademik kariyer olarak başarılı...pek dinle alakası olmayan, alkol alan. Hani zıt dusuncede tamamen.
O zaman inşallah kendi kültür denginde birini bulursun diyeyim zira burda yazdığın gibi bir hayatın varsa kendine yazık edersinNamaz kılıyorumçok iyi bir üniversitede okuyorum. Öğrencilik dışında çok iyi kazandığım bir mesleğim var. Okumak kitap okumaksa, dünya klasikleri ile dolu bir kütüphanem var. Hemen hemen hepsini bitirdim diyebilirim.
Bu tarz İzlediğim tek dizi Pedar. O da dizi sonunda olay ile ilgili ayet vermesi idi.
Reklam yapmayı sevmem ama. Okumamak, sürekli dizi izlemek, namaz kıl desek kılmaz ... Gibi zanlara cevabimdir.
Zan büyük günah.
O zaman inşallah kendi kültür denginde birini bulursun diyeyim zira burda yazdığın gibi bir hayatın varsa kendine yazık edersin
Ay inşallah. Kendi hayatımı düzenleyip bekleyeceğim artık o zaman kısmeti..Önemli olan sizin yaşam tarzınız.
Siz nasıl yaşıyorsunuz, siz bilgi sahibi misiniz?
Bakın din ile ilgili az çok bilgisi olan birisi olarak şunu söyleyebilirim.
Bir takım insanlar toplumda dindar gibi görğnğrler ama dinin emrettiği gibi yaşamazlar. Bir takım insanlar ise gerçekten dinin emrettiği gibi eşlerine sevgisini güzel gösterir, çocuklarını güzel yetiştirir vs...
Ancak burada siz kendi yaşamanızı kendiniz için düzenlerseniz, kendi düzeniniz göre de biriyle denk gelirsiniz.
Öncelikle kutsal kitapları gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Özellikle kadınlar ile ilgili kısımları...
Sonrasında da herhangi bir dine mensup olmayanların da eşlerine 'çiçek gibi' davranabileceğini aklınıza sokun.
Herhangi bir bölümünü örtse de örtmese de dünya üzerinde eşleri tarafından çok sevilen insanlar var.
Umarım çiçek gibi davranan birine denk gelirim. Kendi egosuna göre değil de. Çiçek gibi davranan bile kendi egosuna çarpınca çok kolay sattığını gördüm.
Toyluk hangi yaşta bitiyor ki?Umarım
Toyluktandır o. Gerçekten bir aile kurmaya hazır olduğunuzda onun gibiler daha az denk gelecektir.
Sizin dediğini tarzda evlilikler var ama hepsini çevre tanıştırdıUmarım çiçek gibi davranan birine denk gelirim. Kendi egosuna göre değil de. Çiçek gibi davranan bile kendi egosuna çarpınca çok kolay sattığını gördüm.
Toyluk hangi yaşta bitiyor ki?
Çok görece olmakla beraber bence 30'lu yaşlardan itibaren bence insanlar bir aydınlanma yaşıyor.Toyluk hangi yaşta bitiyor ki?
Anneler her zaman haklıdır, kızını kıskanan bir anne olamayacağına göre inşallah annenin ve annene benzer sözler söyleyen burdaki ablalarının tavsiyelerini dinlersinAnnemin cümleleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?